EU ambassadör för Kvinnligt företagande

Igår var en flängig dag...mer än vanligt=) Dessutom var jag så förvirrad så när jag ville att Maud Olofssons presssekreterare skulle fota med min kamera så fick jag en annans kamera med mig till hotellet. Snacka om virrig=) (så en del kort är inte dom jag tagit, tyvärr)


Här e Victoria *2=)
Gårdagen avslutades med en pampig middag i Blå hallen (Stadshuset) där EUs ambassadörer skulle bli hyllade=) Blå hallen är fantastiskt fint... och det var en grymt fin tillställning. Kronprinsessan Victoria, Maud Olofsson, vi ambassdörer och journalister.


Här e jag efter att ha bytt om i taxin, sminkade mig i flyget upp och pålimning av naglar i sista sekund. Alltid redo=)

Å det var fantastisk mat...

...å även efterrätten slängde jag i mig...=)

MEN... Morgonen startade med Presskonferens på Kungsholmens konferens i Sthlm för betydelsen av kvinnligt företagande. Den pågick i nästan två timmar (det var jag och Anita du Rietz samt en från EU-kontoret i Bryssel) sen var det intervju med Polsk, Grekisk, Fransk, Italiensk m.m. TV och andra journalister.


Sen pressade jag taxichauffören att brumma på till Arlanda för att hinna med flyget till Göteborg och föreläsning på Rektorsakademin. Ett par hundra rektorer och lärare hade samlats på Världskulturmuseet. Verkligen kul, en del av mina från skoltiden. Det var precis att jag hann med flyget, sprang som en något klumpigare Forest Gump med all packning upp för trapporna samtidigt som jag hörde mitt namn ropades i högtalarna, typiskt mig=)


Sen hann jag faktiskt mingla lite vilket kändes jätteroligt innan jag kastade jag in i bilen för att åka till Stokcholm för galamiddagen och få mitt certifikat i Stadshuset...


Här e mitt EU-certifikat=)

...och träffa de fantastiska andra ambassadörerna.


Kommentarer
Postat av: ida

du är nog den enda som kan bli snygg i en taxi! /en stolt vän

2009-10-06 @ 22:07:25
Postat av: Anna Nilsson

2009-10-06 @ 22:45:27
Postat av: Anna Nilsson

Låter som en otroligt kul dag!

Dock undrar jag var du har köpt den superfina klänningen du hade på dig under den fina middagen på Stadshuset? Vacker!

Kram.

2009-10-06 @ 22:48:00
URL: http://www.annasmyckeform.se
Postat av: Soffe A

Herregud Therese, du är helt otrolig!! Det är verkligen roligt att se att det går så bra för dig, jag hoppas du hinner njuta av alltihopa under tiden. Många kramar!

2009-10-07 @ 08:49:54
Postat av: David Lega

Lika cool som vanligt :-)

kram

David

2009-10-08 @ 00:35:24
URL: http://davidlega.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0