Ullared -Gekås och Boris


Igår åkte jag och min kära vän Ida ner till Ullared. En trevlig Lunch med Ullareds VD Boris Lennerhov va inbokad.
Dessutom va lite shopping på schemat så klart.

Det är alltid lika kul och trevligt att träffa Boris. Han är så jordnära, ödmjuk och det är väldigt intressant(som alltid) att sitta och diskutera med honom och lyssna till hans erfarenheter och tankar. Ett par timmar bara flög iväg så det fick bli effektiv shopping den dagen:)

På två år har de ökat omsättningen med nästan 900 miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning på 30%. Det gör dem till det enskilt största varuhuset i Sverige, berättade han. Sen han blev VD har de gått från 1,6 miljarder till 4,2 miljarder, snacka om tillväxt och att man behöver se samt lära:)


På ovan bild är jag och Boris påväg ner från restaurangen till varuhuset. Bara restaurangen berättade Boris har ca 120 anställda. Det är bara att gratulera. Så intressant att lyssna till varenda tanke som finns bakom varenda liten sak de planerar göra.

Klart blev även att Boris är med som inspirationstalare på vårt VÄXA event med Academy of Excellence den 1a december så då får även alla möjlighet att gå och lyssna på och ta del av alla fantastiska tillväxttips och framgångssagan som de haft. För de som går utbildningen på Academy of Excellence ingår ju eventen.

***************
Superroligt och glad är jag över den stigande försäljningen på min bok Våga Vårda Vinn. Det går ju inte att jämföra med Ullared precis som kan sälja 12 miljoner av en vara som de tex gör med sockar:) men alla får jämföra med sig själva och bli bättre utifrån var de själva står idag. Annars får man aldrig le och känna sig lite nöjd när det går bättre.

***************



Om en vecka kör nästa utbildning igång med Academy of Excellence. Mycket folk är anmälda men vi har ett par platser kvar så tveka inte att höra av er om ni skulle vara intresserade. Gå in på www.academyofexcellence.se
10 veckors utbildning, olika nycklar varje vecka med konkreta exempel, workshops etc med några av Sveriges främsta entreprenörer och experter inom områden som rör tillväxt i ett tillväxtbolag. Dessutom två inspirationsevent, den 28e sept och den 1a dec och för att inte glömma en mentor som tidigare gjort resan. Byggt ett bolag från 0 till minst 50 miljoner vilket är ovärderligt. Grymt nätverk osv.osv.

Natti natti


Kommentarer
Postat av: Anonym

Och fina magen börjar synas <3

2011-09-15 @ 12:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0