Club Excellence After Work

Igår var det dags för ytterligare ett av våra Club Excellence After Work där vi samlar  massor av goa tillväxtentreprenörer som vill växa.
 
Huvudföreläsaren var ingen mindre än superentreprenören Magnus Helgesson som var med och grundade restaurangkedjan Harrys som idag har 46 restauranger och omsätter runt 830 miljoner.
 
Här är vi innan det är dags att entra scenen:)
Fantastiskt inspirerande föreläsning om hans resa och massor av tillväxttips och kritiska framgångsfaktorer. Alla sög åt sig varenda ord:)
 
Dessutom delade vi it pris till "Årets tillväxtfrämjare" som ger fantastiskt mycket referenser, kontakter och nya kunder till våra entreprenörer i Club Excellence som är till för dem som går/gått Academy of Excellence.
Vinnaren är nedan Fredrik Petersen från ITO Nordic som också förutom att vara duktig på att GE så har han också vuxit rejält med sitt bolag sedan han gick Academy of Excellence.
 
 
Här på scen innan det var dags att köra igång huvudföreläsningen:)

Underbar kväll...tack alla som var där och bidrog med er energi.
På måndag kör vi igång nästa omgång av Academy of Excellence tillväxtprogram i Sthlm. I en av grupperna har vi ett par platser kvar, resten fullt. Så hör av er om ni är intresserade till therese@academyofexcellence.se
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0