Moderna jultomtar och moderna styrelsemöten=)

NU är det verkligen snart jul... Vi har nu 50% på alla julsaker! Böckerna, smyckena, julsakerna och allt är sista beställningsdag på söndag. Full rulle med andra ord. Panikjulklappasbeställningarna kommer...

Men så underbart!!!! Om ni inte handlat allt än såfinns tid att shoppa loss bland mycken, tomtar, böcker och troll=) på Greyzone!

Som jag säkert sagt förut så är ju tomtarna, julstrumporna, kalendrar, julgransmattan(som vi tyvärr inte har kort på) i svart, vitt grått och silver...ja det som behövs i ett modernt hem=)
Klicka för att stänga fönster
min lilla favvo=)
Klicka för att stänga fönster
min stora favvo=)
Klicka för att stänga fönster

Dessutom känner jag mig såååå modern, ikväll hade vi styrelsemöte med YEOS (Young entrepreuners of Sweden) via Skype, åtta stycken eller vad vi va, allt va LITE mer modernt än vanligt=)

Nattinatti...

Vilken härlig tid...=) Tack Kamprad!

Julen närmar sig. Jag hade sluttenta igår på IHM vilket kändes bra. Skall bara invänta resultatet.

Härligt att få jobba lite administrativt, hinna ikapp med mail, telefon osv när man har flängt så mycket.

MEN...DEN ABSOLUT BÄSTA JULKLAPPEN HAR JAG FÅTT....

...jag dog nästan när det långa, fantastiska, handskrivna brevet damp ner i brevlådan...från ingen mindre än...

....INGVAR KAMPRAD!

JAG ÄR RÖRD.....

IHM...redovisning!

Projektarbetet denna termin handlade om Trygghetsfonden och det höga antalet sjukskrivningar som kvarstår i den offentliga sektorn.

Igår va det klart, redovisning och veckan innan va inlämningen gjord... Läs gärna mer på min blogg på IHMs hemsida. Bara en Tenta kvar som är nästa vecka!

Så fantastiskt gött=)

Igår va det en full dag i Stockholm, möte med Joel på E24, Ingvar ang förfrågan om ett styrelseuppdrag där de önskade ha mig som ny ledamot och innan dess Anders på byggmästarföreningen ang ev. en föreläsning i februari.

Nu är jag i Barcelona, 19 grader och strålande sol...hmmm jag skall inte klaga!

Full fart i Sollefteå!

När jag gick ut från hotellet imorse så tänkte jag att jag aldrig skulle klara denna dag, inte för att det var två föreläsningar eller för att det var föreläsning kl 7 på morognen. Nej framförallt då jag var rädd att stelna till i kylan och bli en staty på den lilla gågatan påväg till föreläsningen.

Jag satte på mig två klänningar på varandra för att förhindra mitt nya liv som staty=)

Jättekul, på frukostföreläsningen var det över 100 personer, dubbelt så många som brukar komma. Det kändes ju verkligen hedrande=) 7 på morgonen som sagt - fullt med företagare och , folk som nyss blivit varslade och andra intresserade.


Sen va det full fart med boksignering. Jättekul och jättetack för alla goa kommentarer från alla positiva människor och tack för alla julklappsköp med böcker=)

En timmas vila innan föreläsning nummer två gick igång. Då va det bilsalongen som skulle fyllas med gymnasieungdomar. Över 250 st satt bänkade framför "2000-talets Pippi Långstrump" som jag blev kallad. (till sättet - inte till utseendet=))

Härliga norrlänningar!


Här är jag in action men fråga mig inte hur jag står=)


sen va det dags att fylla magen me lite mat tillsammans emd arrangörerna Janne och Sofie. Så härliga, lättsamma och positiva. De tog hand om mig hela dagen tills flyget sen skulle gå.


Här är Sollefteå/Kramfors flygplats...Då fick jag en bitterhetsattack! Någon hade något starkt i sin väska som låg i bagaget så vi blev så försenade att jag missade planet på Arlanda så nu har ajg suttit här några timmar och ugglat. Nä men se det positivt, jag fick jobbat en del, inget man kan göra något åt så det är inget att lägga energi på så de e bara att le å va glad!


Goa göteborgare på Öhrlings!

Först va jag i TV & radio-huset för radiointervju, läs här och lyssna här om ni vill!
Med den underbara radiojournalisten Hasse Andersson som hela min uppväxt dömt mig när vi spelade Handboll.

Sen va det föreläsning!
Nu va det hemmaplan som gällde. Revisionsfirman Öhrlings 80-tals-nätverk med mängder av människor i min egen ålder. Det va jätteroligt, jag är fascinerad av hur många duktiga 80-talister det finns och ändå får vi så mycket skit att vi är lata, trötta och inte vill ngt i livet.


Självklart va det full fart när Tessan sprang runt.


Sen va det mingel mat och tjöta med dessa goa göteborgare!

Nu har jag anlänt till hotellet i Sollefteå!

Huddinge - I love...!

Pia, Fredrik och Micke tog väl hand om mig när jag kom. I den fräscha stora lokalen hos Öhrings satt 150 stycken företagare, studenter, politiker och annat smått och gott. Det va inte vilka som helst, dessa var så fantastiska och engagerade. Jag var helt rörd efter deras superlativ till ord och positivitet och enorma applåder.


Det är så fantastiskt, de börjar redan i Ung företagsamhet att ha den attityden och de kommer långt i dessa tävlingar, har Micke som är utsedd till Världens bästa entreprenörslärare och sen fortsätter detta som en spiral genom hela kommunen. Näringslivet och företagarna är enormt engagerade och tillmötesgående till studenterna och vice versa.


det var som ett lyckorus när man gick därifrån...
man kan nästan säga att jag fått en förkärlek till Huddinge=)

Tack Fredrik för alla fina foton!


Nu skall jag sova=)

RSS 2.0