Malmö och Turning Torso!

Idag var det Skånelandet och Malmö som stod på schemat....med Rektorsakademin.

Först tog vi en lunchvid Operagrillen, jag och den andra talaren Ida som är en av Sveriges yngsta rektorer, 33 år och riktigt härlig + Cecilia och Åsa från Rektosakademin, även dom grymma och Johan från Studentlitteratur som roligt nog är från Partille och Furulund. Världen är liten=)Sen åkte vi till föreläsningslokalen, måste faktiskt säga att jag äm grymt impad. Vilket hus Turning Torso är!
Så fräckt, så coolt så nice i minsta detalj...

...jag ligger på marken och fotar Åsa och Ida framför Torson.

Sen var det dags för föreläsningen inför 50 rektorer, lite diskussioner och sen debatt!


återigen beundrar jag arbetet i skolans värld och tycker dom/ni gör ett fantastiskt jobb.

Imorgon skall jag till Invigningen av Nystartskontoret på Kungstorget, möte med statssekreteraren Jöran Hägglund, intervju med GP å lite annat smått å gott!

Bråk med taxichaufför mellan föreläsningarna!

Igår morse bar det av till Halmstad för att hålla föreläsning för massa entusiastiska lärare. Såå härliga! Temat var "företagsamt lärande" vilket var väldigt intressant. De var så lättsamma och positiva.

Jag beundrar lärare! De jobbar hårt och har en viktig roll men får kanske inte så mycket cred direkt från de de jobbar närmast, sina elever alltså.

MISSADE TÅGET OCH I BRÅK!
Jag tjötade på efteråt och var så engagerad! 11.45 ringer Taxi. Taxi kommer 12.00 (då var jag lite arg eftersom jag då kunde gått istället). Kom till tåget 12.05. Missade tåget precis! Ser hur det rullar iväg...

Springer tillbaka till Taxi, frågar vad han tar för att köra i kapp tåget till Varberg. 750 Sek, sa han! 700 sa jag! Ok deal!

Vi kör snabbt till Varberg men missar det där med. Då säger han att han skall ha 750 för att han höll på att offra sitt körkort för mig.

ABSOLUT INTE! Jag har lagt 800 spänn på dig utan nytta och dessutom var du sen. No way! Deal är deal!

Då började han skrika åt mig att det var dåligt, för jävligt, bla bla bla!

KUNDVÅRD killen!

Ja ja... ENSAM MEN STARK=) jobbade jag mig vidare...
...först IHM och sen till Sätila för nästa föreläsning!

Då var det Naturbruksgymnasiets elever. Härligt initiativ de tar + att alla på skolan måste läsa UF. Klokt tycker jag! Därefter hade vi diskussionsgrupper och debatter.

Nu sitter jag på tåget påväg neråt igen, till Malmö! Skall prata för Rektorsakademin.

Hörs sen!


Göteborg!

Föreläsning på Brew House idag på hemmaplan, i Götet alltså. Kul! Det var härliga och intreserade människor som var där som kommit en bit i sina tankar eller även bolag. De hade alla tävlat i My Mission`s idé tävling.

Tekniken och arrangörerna+jag var inte bästa vänner idag men allting löser sig....som alltid=)

Det var utställare som också va där, Almi, Uppfinnarföreningen, Venture Cup, Företagarna, Nyföretagarcentrum, BrewHouse och sist men absolut inte minst; Mindyourown business som är den sammankopplande länken. Alltså nystartskontoren som öppnat och öppnar i GBG.

Skall nana nu, kl 7.00 går tåget till Halmstad imorgon för föreläsning för lärare inom kategorin; Företagsamt lärande.

Natti natti!
Bokmässan

Då var det bokmässan som gällde med 100 000 andra=)

Vi ställde ut med Gustaf från nyttforetag.com och hans nylanserade bok Mindyourownbusiness. 4 heldagar! Jag har inte varit me hela tiden, har varit tvungen att vila lite också och få lite återhämtning. Men de andra har skött sig kanon=)

Montern i sitt uppbyggnadsskede med min vän och kollega Lina samt Gustaf.


Här e jag med min vän Nina Jansdotter som både är författare och föreläsare. NU lanseras hennes bok "Ta makten över tiden".

Nu e det sista dagen så har ni inget för er och är i Götet så kan ni knö er in=) Jag drar mig dit till em så då kanske vi ses.


Hr-dagarna & Tranås

Dagen började tidigt igår med föreläsning för 500 stycken personalchefer på China-teatern i Stockholm. Goa gubbar va bara förnamnet i denna församling=)

Sen var det 45 minuters tid till att ta ett omslagsfoto till Affärsresenären. Vi sprang runt, det blev foto när vi satt i taxin påväg till tåget, Berns, vid Strandvägen. Allt gick snabbt som sjutton! Stackars fotograf Matthias, lite stressigt om man säger så.

Sen va man på tåget till Tranås ååå kom till fullsatta hörsalen på Tranås utbildning. Så kul... Massor av folk som ville starta eget... och dessutom hann jag med foto och inervju med Tranås-posten och Tranås tidning.

Nu är det bokmässa som gäller. Nice nice!!!


NU är den här!!! VÅGA VÅRDA VINN!

Nej jag har inte svimmat, dött eller fått hjärtinfarkt. Men självklart är jag väldigt väldigt glad.... min, lilla jag, min första egna bok och så fin. Måste skryta lite=) Så fina färger, så coolt med silverfoleringen på omslaget och bra storlek. Lättläst, mycket bilder, inspirerande med bilder å illustrationer.

Ja jättetack min författare Maria Otterling, min redaktör Karin Alfredsson och min formgivare Jörgen Nordqvist. Känns lite som att jag fött barn, tror jag=)


Kanske inte världens bästa foto men men...ni som köper får väl se=)

Nä men jag e så fantastiskt glad för alla som köpt boken, det har varit en del det va därför det har varit en del å göra. Jag har haft lite av en tomteverkstad=) Tack också för alla som skickat fantastiska mail!

Nu har jag ankommit till Stockholm och skall hålla föreläsning imorgon bitti på HR-dagarna! Därefter bär det av till Tranås för ytterligare en.

Dessutom skall jag träffa fotograf från Affärsresenären. Jag skall vara omslagsfoto på nästa nummer. Jippie!
(å så har jag fått in bilder igen...lagt in lite från tidigare dagar)


Aftonbladet

Efter min trip till Kalmar i fredags så har jag tagit det väldigt lugnt i helgen förutom min vän Ansis bröllop igår.

Bodde på ett helt fantastiskt mysigt och fint hotell nära konstmuseet där föreläsningen va.
I Kalmar var det massa unga (eller i min egen ålder=)) som är intresserade av entreprenörskap. Det var folk från Tanzania, Vietnamn, Spanien, Turkiet m.m. Arrangör var YC3! Det var ett 50-tal stycken och sen var det workshops efter det.

Här sitter en grupp och jobbar med lite olika frågeställningar!
En kille från Turkiet kom fram till mig efter föreläsningen och sa (han längst till höger);
"Du är inte svensk, ingen svensk vågar gå utanför mallen. Dessutom säger alla svenskar; Jag skall försöka eller jag tror. Ingen svensk säger Jag kan göra det eller Jag vet!

Det tyckte jag var bra sagt. Det är nog ganska bra bekskrivning av oss svenskar.Jag hoppas få min laddare imorgon så jag kan få in mina kort!

Imorgon kommer boken; beställ här!! Skall bli så förbaskat spännande att se!
Tisdag är det skola och sen bär det av till Sthlm.
Onsdag - föreläsning i Stokcholm och Tranås
Torsdag - Söndag Bokmässan tillsammans med Gustaf Oscarsson med Mindyourownbusiness

Dessutom tar jag upp 4 av sidorna i Atonbladets söndagsbilaga idag för er som vill läsa.

Ses i veckan...


Malmö - Lund - Kalmar

Först bar det av till Malmö för...
Ung företagsamhet
1000 helt underbara ungdomar fyllde Stadionmässan i Malmö. Spontana, framår inte rädda för att ge beröm, skratta, dela med sig av superlativen. Underbart! Grymt att de får möjlighet att göra Ung företagsamhet-projektet detta år.

och sen får man applådera när man har varit duktig...=)


...och sen var det Lund och...
EU-konferensen Innovation in Mind
Här höjdes åldersgränsen något=) Det var proffesorer, forskare, företagare från alla möjliga länder. Fascinerande! Jag skulle vara med i en debattpanel där Sydsvenskans Thomas Frostberg var moderator....på engelska men det kändes bra ändå även om jag brukar bli lite nervöst när jag inte får använda min spontana svenska.


Tog en löpning till direktsändningen i SR P1 i programmet Studio Ett där det var en halvtimmas debattpanel rikssänt. Lyssna gärna här!

Här e jag med reportrarna Odd och Anna samt prfessorn Curtis Carlson från USA.
...och sen bar tåget mig vidare till Kalmar...Det enda lite roliga på den resan var väl att jag satt bredvid Peter Eriksson, Miljöpartiets språkrör. Annars var det mest vila och äta som gällde.

Natti!Västsvenska handelskammaren

Idag tyckte jag att det var lite av en utmaning. Det var för 40 VD:ar som ingår i ett nätverk via Handelskammaren. Det var en kvinna och resten män. Alltid svårt att hålla föreläsning för folk som kommit väldigt långt och hitta balansen mellan att inte be om ursäkt att man är på scen utan att de har enormt mycket större erfarenhet än mig och kontra att man inte är för kaxig.

Ledsen att jag inte skriver så mycket men måste nana nu. Har precis tagit mig till Lund och imorgon väntar föreläsning i Malmö, Lund och sen till Kalmar.

+ att jag fortfarande inte har någon sladd till kameran. Skall försöka köpa ny imorgon så det blir lite kort. Bara text är ju DÖDEN!

IHM-bloggen skriven, måste läsas NU=).

Att ta sig fram i Småland är ett helt företag=)

I helgen tog jag ju mig till Ystad - Jönköping och Mönsterås. Och de som säger att de inte klarar att starta företag  men klarar att ta sig "kollektivt" mellan dessa platser ljuger så näsan växer.

Jag har åkt allt från Öresundståg, Skånetrafiken, X2000, Regionaltåg SJ, Länstrafiken, Krösatågen, Kustpilen å sen avslutade jag med ett flyg från Kalmar till Stockholm under en helg.


Det är ju sjukt, det är som att spola tillbaks bandet till 1800-talet. Tågen ser inte bara ut som det, de känns som de också och ibland ersätts de me lite bussar då å då när det blir för lite passagerare=)


Kanske ett I-problem men jämför man X2000 och Krösatågen så tror man inte att man är på samma planet.
Dessutom finns ingen ström + att när jag skulle sätta mig bekvämt så sprack mina byxor 15 centimeter och jag hade inga andra me mig till sista dagen så det va därför jag hade klänning under TV-inspelningen=) Haha, tur ni inte visste det=)

Mellan Jönköping och Mönsterås var jag även i Hultsfred, Blomstermåla och Nässjö!


På den slutgiltliga Mönsterås-bussen va den fantastiskt gulliga busschauffören som körde mig direkt till hotelldörren så jag skulle slippa gå. Tack!=)Nä imorgon börjar nästa tur efter att jag haft min föreläsning i Götet för Västsvenska Handelskammaren. Skall bli kul! Sov gott!


TV4 Nyhetsmorgon!

Så lyckas du som entreprenör
(se klippet genom att klicka på länken ovan)"Gustaf Oscarson, Therese Albrechtson och Richard Båge om hur man lyckas som företagare" var dagens höjdpunkt i Nyhetsmorgon=) Vi skulle komma med lite kloka ord med fokus på Gustaf´s bok.

Han är fantastiskt duktig och driven. Verkligen kul och inspirerande bok. Det är grymt att det finns så många tips i så många olika områden. Köp den här!Å snart kommer MIN bok som sagt=) Känns som jag gör hål i huvudet på er me mitt tjöt men det får bli så nu tills den släpps. Pratade med AdLibris idag och de vill ta in boken. Verkligen grymt trevlig, Fredrik som jag pratade med. Kul! Går även att beställa här! Tack alla ni som redan har beställt=)


Ja annars har jag vilat idag...måste få lite återhämtning för i slutet av veckan blir det Lund, Malmö och Kalmar som väntar och för att inte glömma en föreläsning i Göteborg på onsdag.


... Mönsterås...

En söndag inne i Mönsterås där 5000 personer bor brukar nog vara ganska öde - men inte idag=)

Idag var det Eget-företagar-mässa och jag skulle försöka inspirera dem, det var allt ifrån 15-åringar till pensionärer så det var en härlig blandning. Lokalen tog 70 personer så första föreläsningen blev full vilket var tur att vi hade en till inbokad till eftermiddagen.Härliga människor, två damer kom till första men det var fullt så de åkte hem och så åkte de ner ett par timmar senare och satt där en halvtimma innan och inväntade föreläsningen, en springer fram och kramar om mig och skriker så att det inte undgick någon i publiken. "Du är det bästa jag någonsin träffat och hört". Det är klart att sådant är rörande! Det värmer... oerhört! TACK!

Ja verkligen härliga och positiva smålänningar! Fick även konstruktiv kritik av en "när jag är på föreläsning så vill jag inte behöva tänka, ta bort övningen där vi skall tänka vad vi är bra på". Även sådant är värdefullt!


Nu springer jag vidare - mot Stockholm. Sitter och inväntar det försenade planet på Kalmar flygplats!
7.43 på TV4 imorgon för er som vill titta. Jag som är så morgontrött, hoppas jag vaknar till lite iaf=)


Ystad, Jönköping och ......

Igår begav jag mig tidigt till Ystad för att hålla föreläsning på Ystad teater inför ett kvinnligt nätverk. Inte vilket som helst, det var en helt fantastisk publik som man verkligen fick svar och direkt feedback när man var uppe på scen. Helt underbara och fantastiska! Man känner själv att man ger mer när man även får!

Därefter begav sig jag, min resväska, min snygga Greyzone-datorväska och den fina present jag fick ifrån Ystad till metropolen Jönköping. När jag skulle ta taxi från centralen till hotellet så sa jag att jag skall till Skandia i Elmhult. Taxichauffören satte sig i bilen och tittade lite konstigt på mig och började köra, när vi kom ut på motorvägen så frågade han. Är det säkert att du skall till Elmhult?

- Nej jag menade Scandic hotell vid Elmia.
Ni fattar att jag behövde dö på hotellet av trötthet, jag till och med beställde maten till rummet istället för i restaurangen. Men glad e jag ändå=)Idag var ett spännande föredrag för Cyrus idrottsförening. Hade föreläsning om kopplingen mellan näringsliv och föreningsliv och nyttan som kommer i karriären av att man varit aktiv i någon idrott.

Inledde gjorde Lars-Magnus Engström (forskare inom idrott & hälsa) därefter var det min tur och sen avslutade Fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell.


Efter sju års resande, typ=), som jag kommer berätta mer om senare, så kom jag slutligen fram till nästa metropol, Mönsterås. Enastående; busschauffören körde mig ända till dörren vid hotellet, tyckte inte jag skulle behöva gå. Hur ofta händer det annars? Tusen tack!

Var så glad att jag väl va framme efter så lång tids åkande så även här slängde jag mig på sängen....


Imorgon föreläsning på Eget-företagarmässan här i Mönsterås och sen bär det av till Stockholm och morgonsoffan i TV4.

Mediadag!

Chefredaktören på Driva-eget Anders Andersson och Eskilstuna-kriren hann jag me å träffa innan tåget drog hem till Götet igen.

Otroligt trevlig lunch med massor av energi och tips tjötade jag och Anders på.

Ganska coolt foto va=)? Han är en dubbelgångare eller bara rent av bra på att vårda sitt egna varumärke.


Imorse så träffade jag Anders Linde från Eskilstunakuriren så vi tog en frukost på Radisson SAS vid T-centralen och pratade om "VågaVårdaVinn". Det där nya som e på g nu=) Det blev även lite kul handbollssnack men tyvärr håller vi inte på samma lag=)Därefter var det dags att försöka fastna på foto igen. Vädret var ju inte fel så det hjälpte nog till att förfina fotot lite=)

Sen var det även prat med Joel från Svenska Dagbladet ang att bli deras Entreprenörs-Krönikör!

Har varit å hälsat på morfar, han va relativt pigg trots en omtumlad och stor operation. Det va skönt att träffa honom. Nu skall jag sova för imorgon skall jag till Ystad tidigt!

Sveriges SUPERTALANG!

Veckans affärers gala och prisutdelning ägde rum på Berns i Stockholm, fint skall det va=)

Juryns motivering;
"Rikskändis som rekordung entreprenör. Har startat fyra företag och sålde nyss sitt första, Bodyguard, inriktat på personliga säkerhetsprodukter. Nu ligger fokus på smyckesdesign och interaktiva whiteboardtavlor. Flitig föreläsare, författare och utsedd till Europas bästa unga entreprenör av Business Week".


Hmm det va fina ord...men jag vann inte men jag är fantstisk glad över min nominering och fina placering. Kändes grymt kul, det va ju inte tråkiga gummor och gubbar att slåss me!

Allting mättes ut i olika poängskalor mellan 1-3 poäng! Jag hade; Kunskap endast 1 poäng. Prestation, Drivkraft och Personligt varumärke hade jag högsta poäng och Trendkänslig 2 poäng på. Jag föll därmed på expertis-kompetens, dvs KUNSKAP men det kommer väl me åren=)

Vinnare var Daniel Ek, VD på Spotify (som tyvärr inte kunde närvara).


Det börjarde klockan tre med paneldebatter och föreläsningar, tyvärr var det både ris och ros, entreprenörstänkarna var grymma=), men sen va det dags för mingel och mat.

Det var massor av trevligt folk, pratade lite med Veckans affärers f d  Chefredaktör Pontus Schultz, Storentreprenören Veronica som jag träffade på Marstrand under Volvo Ocean Race.

Å här står jag tillsammans med Underbara Maria som skrivit min bok och idag jobbar som frilansjournalist, min vän Malin som driver Nextplace, Gustaf och hans kollega från boken Mindyourownbusiness.


...å här e jag me grundaren av det snabbväxande företaget Kreditor.


...å här me Maria och journalisterna Annika och Kristian. Lika positiva och entusiastiska som vanligt.
Annika gjorde en intervju med mig nyss där jag kommer vara med på omslaget på Affärsresenären och i Kick Off. Får ni hålla utkik efter=)


En liten iaktagelse jag gjorde var att vi entreprenörer, journalister och övriga stod på det maffiga Berns-dansgolvet vid mingelborden och drack vårt gratisvin och fick vår mat medan storföretagen stod med Champagne en liten trappa upp, Nordea, Accenture och StepStone. Haha lite komiskt, var tvungen att fota=)


Mycket trevlig kväll iaf med över 1000 pers att mingla bland!


Tankarna styr vart vi vill komma...

Ja det är verkligen så!!!!!

Ser vi att vi kommer misslyckas så kommer vi också göra det och vice versa!
En paralell jag brukar göra ifrån när jag startade eget!

Många sa; Tänk om du misslyckas!                       Jag sa; Tänk om jag lyckas!
Många sa; Tänk om du förlorar alla pengar!           Jag sa; Tänk om jag tjänar det dubbla!
Många sa; Tänk på alla förutsättningar du inte har! Jag sa; Tänk på alla bra entreprenörsegenskaper jag har!

Vi ser då det positiva och lyckosamma målet och har då lättare att ta oss dit.

Tänker vi positiva tankar så ger det positiva känslor och då gör vi till slut positiva handlingar! Och tvärtom med misslyckandena! Detta kommer ett kapitel i boken handla om!
Så glöm inte beställ så ni blir ännu smartare=)

Idag på lektionen på IHM så gick i just igenom detta. Vi gjorde en övning med lärare George där vi satt med en sytråd och en mutter som var fast längst ned. Vi skulle hålla tråden stilla hela tiden men sen började han prata om att vi skulle dingla med den fram och tillbaka. Ja då gjorde vi det, omedvetet! Tankarna tänkte det och styrde kroppen till att göra så.

Så dagens tips=)
Tänk positiva tankar! Och jobba medvetet med det dagligen!

P.S Jättekul att det blir fler och fler för varje dag som följer bloggen! Det gör mig glad=)

Imorgon är det Sthlm tidigt så natti natti!


Ros och ris!

Det har varit en del IHM den sista tiden (läs gärna bloggen där) och imorgon är det dags igen.

Å här e det fotografering med Expressen´s Leif Nilsson. Han fixar kameran och jag hämtar mig efter ösregnet.

Idag har jag även varit och sålt lite tomtar, snart är det ju jul igen=)

Denna vecka skall bli extremt spännande med mycket resor=)

Onsdag e det prisutdelning för Veckans affärers Supertalang där jag är nominerad!
Torsdag  bär det av till Ystad för föreläsning med massa spännande människor.
Lördag till Jönköping för föreläsning; Cyrus 100 år. Innan mig pratar Lars-Åke Lagrell.
Söndag väntar två föreläsningar i Mönsterås.
Måndag tillbaka till Sthlm för att vara med i TV4-morgonsoffan!
Väldigt roligt!


MEN men men... imorgon skall min morfar genomgå en omfattande cancer-operation vilket gör att jag tänker mycket på honom. Jag hoppas av allt i världen att läkarna klarar att hålla koncentrationen uppe i 8 timmar och att det blir ett lyckat ingrepp. Jag håller alla tummar jag kan och tänker på dig hela tiden morfar. JAG ÄLSKAR DIG!

Min älskade morfar...

Nu skall jag sova...

P.S GLÖM INTE BESTÄLLA BOKEN!
Våga vårda vinn går att förbeställa
här! 
20% rabatt!


Go go - Kungsbacka!

Ja efter en mycket kul och lärorik dag på IHM med mycket tankar kring gruppdynamik och processer så bar det av till Kungsbacka för att inspirera Kungsbackaborna till att starta eget.

Ja ni ser ju hur glad och laddad man kan se ut inför en föreläsning=)

Jäkligt kul, nästan fullt och mycket fler folk än vad som brukar vara på dessa träffar fick jag höra så de va la roligt. det var bara företagsamt av dem alla att ta sig ut i detta störtstörtregn till biosalongen kajutan eller skatan eller va det nu hette där vi samlades.

Trevligt va det iaf! Här e jag tillsammans med Kungsbackas näringslivschef Michael Fransson.


Förutom att jag höll en inledande föreläsning var det de olika organisationerna, bl a Jan Carlson Från BRG, Skatteverket, Arbetsförmedlingen osv som pratade.


Jag i allvarlig action!

Något sjukt är att när jag var 19 år och ville få starta eget bidrag hos arbetsförmedlingen var man tvungen att vara 20 och nu fick jag reda på att nu måste man vara 25 och nu e jag 24. Jag ligger ett år fel hela tiden(även om jag inte behöver det just nu). Snart ändrar de väl till 30 år=)!


Konstigt när vi har så stor ungdomsarbetslöshet?! Pucko-regel! Kanske skall bli politiker iaf=)!


Imorgon e det IHM, fotografering Expressen å lite annat smått å gott=)


Våga vårda vinn!!!!!!!!!!!!!

Först å främst måste jag säga att det är så otroligt kul att det e fler och fler som följer mig på bloggen! Blir så glad=)
Det händer mycket nu=) Massor av föreläsningar, intervjuer, skolan (imorgon börjar IHM) och sist men absolut inte minst, BOKEN! Skall även på prisutdelning nästa vecka till Veckans affärers Supertalang!

Om ni vill förhandbeställa boken NU, innan den kommer ut så får ni 20 % rabatt på boken!!! GRYMT va=) BESTÄLL NU!!!! (Självklart alla ni som redan beställt får också denna rabatt)  Nu kan ni tjäna pengar=), det brukar jag säga när jag handlar på rea eller till billigare pris, vilket inte många håller me mig om men det är deras problem=)

Idag va det lunch med min vän Maria som jobbar på TV4. Vi har spelat handboll ihop och nu sitter vi här några år senare, handbollsinvalider till tusen=) verkligen kul att tjöta lite, prata gamla minnen och va vi gör idag.


Nästa vecka skall jag antagligen vara med i TV4 morgonsoffa. Då får ni hålla utkik men jag säger till om det blir så...

Imorgon börjar som sagt IHM igen och sen på kvällen skall jag hålla föreläsning i Kungsbacka...

Personlig utveckling!

Inledde en inspirerande förmiddag i Alingsås med Bo och Håkan där vi diskuterade olika konkreta frågeställningar för att nå personlig utveckling. Riktigt kul och intressant. Varför man tänker på ett visst sätt? HUr man tänker? Vad man skall tänka för att nå ytterligare framgång och utveckling ...å bla bla bla. Berättar mer längre fram!


Bo och Håkan från Personligt mästerskap
Blev inspirerad så när jag fixat lite saker och kom hem så gjorde jag lite personlighetstyper på Internet.

Thereses personlighetstyp:

Entusiastisk, kreativ och idealistisk. Kan göra nästan allt som intresserar dig. Socialt begåvad. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastisk inför nya idéer, men blir uttråkad av detaljer. Flexibel och öppen för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa Therese:

Skådespelare, journalist, skribent, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reporter, marknadsförare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga

Stämde nog ganska bra men musiker, artist eller präst är jag ganska långt ifrån. Världen skulle nog drabbas av en hjärtattack om de lyssnade till mitt artisteri. Hallelulja!!!!!!!!

Gör testet om du vill!

Och om du inte röstat på mig som Årets nätverkare så är jag glad för en liten röst=)


RSS 2.0