Norrköping - Finspång och Oslo

Efter en härlig natt på Hotell President nära Norrköping Central så var det dags att bege sig till Finspång och Nyföretagarveckan som ordnades av en mängd olika arrangörer med Nyföretagarcentrum i spets.

Över 200 härliga, positiva människor lyssnade som bara den. verkligen kul och tack så hemskt mycket alla för så många fantastiska mail och meddelanden jag har fått. Det värmer! Och glädjer mig att ni gillade min föreläsning.

Efter en trevlig lunch med arrangörerna Fredrik och co så var det dags att bege sig till flygplatsen för att åka till Oslo och hålla ytterligare en föreläsning för Skagen Fonder. Men berättar mer om det imorgon. Måste nana nu eftersom jag skall bege mig tidigt till Stockholm imorgon bitti då releasen för "den nya grejen" skall lanseras.

Natti natti!

Riksdagen istället för Litauen!

Litauen´s tredagarstripp blev avbokat på grund av askan. Det var jättetråkigt att det inte blev av då det var ett spännande uppdrag och schema som stod på akt där.

Men ingenting att vara bitter för, det är någon mening med allt. Då kunde jag lägga den tiden på att investera i mig själv, har tex varit och tränat varje dag, vårdat mig själv helt enkelt.=)

Dessutom fick jag till mötet med Joakim från Centerpartiet som har försökts få ihop tidigare. Verkligen trevligt och givande!

Dessutom hann jag tjöta lite med den alltid lika glada och positiva Maud Olofsson. Dessutom fick jag personligen överlämna min bok och en alltid lika entusiastisk kram.

Statssekreteraren Jöran Hägglund har ju redan fått min bok...så han fick sig "bara" en kram=)


Mycket arbete har också lagts på det nya företaget som jag kommer lansera tillsammans med Gustaf Oscarson på torsdag i Stockholm. Spännande!

Och inte nog med det... Litauen gjorde även att jag kunde se brorsan och Sävehofs herrar ta hem tredje raka i semifinalen mot GUIF och är därmed klara för final=)

Go Stockholm och brorsan=)

Efter Skagen Fonder i tisdags så var det Content Talarförmedling som ordnade torsdagens föreläsning. Härlig publik, goa människor... Jag är nöjd=)

Igår hann jag med en sväng till riksdagen och Stockholm Business Region också.

Nu skall jag sticka iväg till nästa föreläsning för Cosmopharmas säljchefer med flera.

Sen bär det av hem till Götet igen...

P.S Måste skryta lite om min älsklingsbror när han och Sävehof vann sin andra raka i seminalen mot GUIF. Nu får vi hålla tummarna att de tar hem det på måndag så det blir tre raka. Läs om brorsan här! (om ni vill=))

UMEÅ inställt

Känns jättetråkigt men det blir inget Umeå för mig idag. Askan flyttade inte på sig i tid!

Eftersom jag var den enda föreläsaren och arrangör Uminova genom Maria har gått ut brett med inbjudningar så är det svårt att hinna och kunna meddela alla. Därav letar hon nu en lokal föreläsare så jag rekommenderar er alla att gå dit ändå men för er info blir jag kvar i Stockholm!


Skagen Fonder i GBG och Sthlm men nu är jag FAST!

Göteborg igår och Stockholm idag för Skagen Fonder´s kunder. 200 kvinnor i GBG och 200 i Sthlm.

Imorgon skulle det bära av till Umeå men nu verkar det som att det inte blir av. Fick precis besked om att de stängt flygningarna igen. Va jobbigt!!! Men det finns inte så mycket att göra åt. Allt kan vända så jag får hålla tummarna tills imorgon. Allt som Arrangören Maria fixat i Umeå.


Här är jag in action för GBG-kvinnorna...
Vi kvinnor måste bli bättre på sparande eftersom vi lever längre än män, har fortfarande lägre lön, jobbar mer deltid än män. dessutom vågar vi generellt inte ta lika mycket risk som män och risk hör ju ihop med avkastning. Ändå är vi sämre på sparande!
Därför ordnades denna träff "Kvinnorna på Skagen".


Förutom mig så va det Beate som är huvudförvaltare i Skagen Vekst, Maria som är forskare på GBG universitet inom Flockbeteende, och i det här fallet då på aktiemarknaden och sist men inte minst Marie från Skagen Fonders kontor i GBG.

Ja och imorgon ser det ju tyvärr inte ut som att det inte blir något Umeå för mig=( Askan är i vägen om man säger så!

Löpspåret, möten och föreläsning!

Stockholm Stockholm och åter Stockholm...=)

I fredags så va det dags med lite annorlunda arbete. Med sponsring av Nike och Midnattsloppet genom Häggström&Möller så är det dags att jag skall ut och röra på mig, i mina Nike-kläder=) inför Midnattsloppet.

Alltid lika underbara Peter Häggström, go å glad tillsammans med kollegan Erik Möller va jag ute i spåret och filmades me mina fantastiska löpsteg=)

Sen va det luncher med ingen mindra än den fantastiska Jan Carlzon,(SAS-Janne) vid Pontus by the sea i Gamla Stan...så mysigt och trevligt så.

Även Carl-Fredrik Sammeli VD och grundare av Prime PR, Fredrik Hagenius från YEOS och vice VD:n från E24 Mikael Samuelsson fick stå ut med mig en tid!

Innan det var dags...med tåg... att åka hem till GBG i lördags kväll så höll jag föreläsning på Kroppsterapeuternas Årsmöte på Nalen i Stockholm för härliga massörer, terapeuter med flera...

Ikväll är det föreläsning för drygt 200 kvinnor i Göteborg som arrangeras av Skagen Fonder och sen bär det av till Huvudstaden igen=)

Lyckligt lottad i flygkaos

Ja igår var det föreläsning på Revisionsfirman BDO och dess kunder vid 1:a Långgatan i Göteborg. Föreläsningen började inte förrän vid 19 så jag hann med lite möten på dagen.

Däremot skulle mötet i Stockholm börja vid 10 idag och planerna var som jag oftast har, att ta flyget till Stockholm efterom jag mår lite illa av X2000.

Ändrade mig i sista sekund då det inte fanns någon flygresa hem på lördag kväll så då bokade jag tåget 6.00 imorse och hem efter eftermiddagens föreläsning i Stockholm.

Tur det eftersom alla flyg i dagsläget är inställda på grund av vulkanen å Island. Jättetråkigt med alla som drabbas men samtidigt jättebra att de tar säkerheten på största allvar...

Natti natti!

Ingen ro Ingen vila...

Nä nu är det hårdkörning som gäller... Näst intill varje dag på resande fot med föreläsningar.
Jag får många förfrågningar via mail och Facebook om var jag kommer hålla hus framöver och om man kan komma och lyssna.
Fram till den 4 juni är det inbokat enligt nedan så ni kan ju se om det är något som passar...
Sen är ju många slutna föreläsningar och en del för företagets kunder men men...

Min turnéplan de  närmsta 45 dagarna=)
4 Juni Norrköping-
Stadium
3 Juni Stockholm- Bisnode
31 maj - 1 Juni Madrid- European Enterprise Awards 2010
30 Maj Jönköping- Feel Good
27 Maj Stockholm- Örlings 80-talsnätverk
22 Maj Piteå- Piteå Havsbad
20 Maj Göteborg - Arena Göteborg
20 Maj Hallsberg
20 Maj Vaggeryd
18 Maj Valencia, Spanien
11 Maj Eskilstuna- Eskilstuna kommun
10 Maj Stockholm- Ung företagsamhet Reunion f.d UF-företag
  9 Maj Halmstad,Tylösand- Redken
  7 Maj Zürich -St. Gallen Symposium
  6 Maj Göteborg- Grand Thorndon
  5 Maj Zürich- St. Gallen Symposium
  4 Maj Zürich- St. Gallen Symposium
  3 Maj Göteborg- Västra Götalandsregionen - Modertor för invigning av Europaveckan
  3 Maj Uddevalla- John Bauer Gymnasiet
30 April Linköping- John Bauer Gymnasiet
29 April Stockholm- Ambassadörträff
28 April Finspång- Nyföretagarcentrum
28 April Oslo- Skagenfonder
27 April Litauen, Vilnius- Lithuanian Business Women Network
26 April Litauen, Kaunas- Lithuanian Business Women Network
24 April Stockholm- Cosmopharma
22 April Stockholm- Content talarförmedling
22 April Stockholm- Karriär & Kompetens
21 April Umeå- Uminova innovation (Umeå universitet)
20 April Stockholm- Skagenfonder
19 April Göteborg- Skagenfonder
17 April Stockholm- Kroppsterapeupternas riksförbund
14 April Göteborg- BDO

Kan också läsa mer om föreläsningarna på min hemsida.

Dessutom kommer jag tillsammans med Gustaf Oscarsson ha Presskonferens den 29 april kl. 16.00 i Stockholm kring vårt nya projekt som jag brinner väldigt mycket för. Mycket arbete kring detta. Jag berättar mer sen när lanseringen är....

Natti natti


Jag klagar inte...Barcelona är underbart!

Ja lite ledigt och återhämtning behöver alla...
Har varit i Barcelona nu i snart två veckor. Påsken kom lägligt.
Mycket vila, umgås med familj och vänner här nere. Noll stress! + att jag även hunnit med mycket administratvit jobb periodvis av vistelsen. Perfekt!Vädret skall inte klagas över alls. Solen har varit framme näst intill varje dag.
Här sitter vi på torget och tar en lunch tillsammans med Josse och Nicklas (som också spelar i Mickes lag).Myste runt, solade, åt gott...går inte precis att bada men härligt att inte behöva ha vinterjackan.

Sen fick vi också besök av min familj under påsken. Jättemysigt.
Här nedan är jag med mamma och mormor. Hade varit lite coolt om gammelmormor också hade varit med på kortet, 4 generationer=)

...och innan det va dags att sova en natt, blev det en liten nattpromenad längs stranden.

På lördag bär det av hemåt igen och då kör det igång stenhårt igen...
Tuta å kör
så det blör=)

Bilbao - GBG - Barcelona

Spaniens Bilbao var verkligen en härlig stad... med härliga människor.

Först så va det ju föreläsning på det magnifika eventet som kreativitetscentrumet ordnade och sen va det förläsning för universitetet i Bilbao.

Det var konstnärens stad, fräcka byggnader, museeér och skulpturer. Jag är fascinerad!
Här är jag med en av studenterna från universitetet.

Tyvärr så blev det ingen jättelång visit eftersom föreläsningen med Bert i GBG väntade.
24 timmar senare satt jag dock på flyget ner mot Spanien igen, då väntade ett varmt och soligt Barcelona=) Inte fel med lite vila, administrativt arbete, bli omhändertagen av sin pojkvän och fira lite påsk.

MEN JAG FÖRUNDRAS SÅÅÅÅ....

På alla flygplatser till alla flyg, i synnerhet internationellt, så ställer sig folk i kö hur tidigt som helst innan. Det är ju inte så att man inte kommer med och platserna är ju redan tillsatta.
Här är på flygplatsen i Bilbao när jag var påväg för mellanlandning i Frankfurt innan jag slutligen kom hem.
Jag tog tiden, 47 minuter innan vi fick börja gå på så stod folk där och häcka. En annan hade ju svarat X antal mail under den tiden.

Jaja jag lär ju aldrig förstå det...

Nu är jag i alla fall i Barcelona...GLAD PÅSK=)

RSS 2.0