Intensivutbildningen

Intensivutbildningen som var under förra veckan flöt på väldigt bra och det var verkligen ett härligt gäng entreprenörer som under 3 dagar gick igenom nycklarna Ledarskap i tillväxt, Styrelsearbete, Finansiering, Effektivitet & struktur, Försäljning & lönsamhet, Talangförsörjning & rekrytering m.m. Den 30e nov och den 1a dec är avslutningen på deras utbildning för att växa hos oss på Academy of Excellence.

Det är så kul att ta del av allas erfarenheter och hur alla dessa entreprenörer brinner för sitt bolag och har sin väg till framgång. Snacka om att de vågar vinna:)

Sen har det varit lite läkarbesök, barnmorska etc så att allt går som det skall inför förlossningen.

MIn datorkille och pärla Tommy är typ färdig med min nya hemsida. Hänger på mig att jag måste ta mig tid till att läsa igenom och se så att allt är som det skall vara:) Lite fräschare, andra bilder, mer interaktivt med facebook, twitter etc.


Ny kurs-vill du växa med ditt företag?Nu på onsdag kör vi igång vår första 5-dagarskurs. Det är som 10-veckors utbildningen fast under 5 heldagar istället. De första 3 dagarna är onsdag-fredag och de resterande två är sista november och 1a dec.

Vi har ett par platser kvar så är det någon som vill växa och inte ge konkurrenterna försprång utan själv sätta dig i förarsätet i expansionsfasen. Gå in på www.academyofexcellence.se eller maila [email protected] NU:)


Föreläsning och finbesök:)

Föreläsning för Fryshuset "Forum för eldsjälar" där jag skulle prata om passioner och att brinna för det man gör. Det är för de som jobbar med ungdomar och en del ungdomar själva. Mycket folk, härlig stämnig och lite finbesök(se nedan)- vad mer kan man begära?!Ytterligare en bild på mig in action från föreläsningen:)

Våga Vårda Vinn sa de i alla i kör till mig. En härlig känsla och jag hoppas de fick me sig mycket tankar och skratt där ifrån.

Det va ca 450-500 personer på plats i Fryshusets lokaler i Stockholm.


Det va inte bara mig som de va där för att lyssna på. Flera fantastiska talare följde upp under de tre dagarna som forumet ägde rum
Men efter mig den dagen talade Jan Eliasson. Legenden! Fantastisk människa om jag får säga mitt.
Vi talade även tillsammans på Kvinnor i tiden som var för några års sedan och alltid lika trevlig när man träffar honom.I publiken satt då även Mona Sahlin, Socialdemokraternas gamla ledare. Se nedan vilken paparazzi jag är:)

 

Tack för alla fina mail och facebook-meddelanden jag fått samt t.om två fina brev skrivna till mig efter min föreläsning. Det värmer jättemycket och uppskattas enormt. Alla behöver beröm!

VÄXA 2011 - 3e eventet i år

Ligger lite efter på min blogg, har inväntat lite bilder från kvällen som kommer nedan.

Eventet för entreprenörer och företagsledare som vi på Academy of Excellence ordnade på Operaterrassen kändes jättebra. Det var fullt me människor. Vi fick t.o.m säga nej till folk som önskade komma vilket är tråkigt men samtidigt kul att våra Växa-event blivit så eftertraktade:)

Först va det bubbel och mingel som välkomnade gästerna på Operaterrassen. Det var en varm dag så det behövdes så mycket svalkande man kunde få:)Därefter var det dags att sätta sig till bords...

...och ta en bit mat av antingen den kalla...

...eller varma buffén...
Vilken härlig utsikt Operaterrassen bjuder på...


Här nedan är jag tillsammans med Mats Hellström som driver Hellström Advokabyrå. De är en av våra partners och och Mats är en av våra mentorer i utbildningen.


Här nedan intervjuas Sven Hagströmer av Mi Ridell mellan varmrätten och efterrätten.

Efter efterrätten så var det nästa talares tur, Elaine Bergqvist som är retorikexpert.
Verkligen en frisk fläkt:)
Här nedan är de båda talarna tillsammans med mig och Gustaf.


Och så va jag och Gustaf några minuter på scen och berättade om våra nya satsningar i höst och framöver. Undra va jag tänker i detta ögonblick:) (nedan bild)

Bl.a så kommer vi starta ytterligare en kurs där vårt 10-veckors koncept med utbildningen görs till 5 dagar där en kurs kör igång den 26e oktober. Så anmäl er NU om ni inte gjort det och vill växa med ert bolag. 26-28 oktober och 30nov-1 dec är de fem heldagarna på. I vår kör nästa 10 veckors utbildning igång v.10

Sen kommer vi ha heldagarskurser med fördjupning inom vissa ämnen som är öppen för alla, såväl de som gått utbildningen innan till ledare i större bolag, förvaltningar, kommuner, organisationer, anställda etc. Först ut är Personlig effektivitet(så sparar du flera timmar/ vecka med rätt struktur) den 23 november och Sociala medier den 6 dec.

Efter mat, talare, mingel etc så begav sig många ner till nattklubben på Café Opera och fortsatte sitt nätverkande till ett glas vin eller öl.

Här nedan är Sven Hagströmer, Mi Ridell, jag och Gustaf efter att det schemalagda eventet var färdigt på Operaterrassen och många var påväg ner till Café Opera.


Tack alla för en fantastisk kväll (och Eftermiddag för en del av dem)...
Innan eventet hade vi nämligen Club Excellence som är för bara deltagare som gått utbildningen på Academy of Excellence eller går nu.

För att se fler Bilder från eventet klicka HÄR!


Föreläsning SEB & Swedbank

Hänt mycket men dålig uppdatering. Sorry!

Föreläsning för SEB. Turnén har fortsatt. Efter att ha varit på banken i Stockholm och Malmö stod Göteborg näst på tur. Hemmaplan:) Kreativitetens och proaktivitetens satsningar stod i fokus!

******************
Föreläsning för en annan av storbankerna, Swedbank. En del av Swedbank var på konferens i Enköping så jag reste dit för att inspirera 200 personer från Swedbankkontoren runt om i hela Sverige,

Både SEB och Swedbank gav en gåva till sin personal på sina konferenser och det va min bok, Våga Vårda Vinn. Alltid roligt!
Tyvärr har jag inga bilder ännu från föreläsningarna.

******************

Sen har jag vilat en del mellan varven eftersom min kropp inte riktigt är som jag hade hoppats och önskat nu under graviditeten. Jag har mått bättre om man säger så men jag kämpar på:)


RSS 2.0