Annie Lööf- träff med näringsministern

Ambassadörträff i Stockholm för kvinnors företagande.
Intressanta och givande timmar och alltid kul att träffa andra entreprenörer.
 
Därefter va det möte kring EU-ambassadörskapet. Mycket kreativt möte. Det är mycket som händer i projektet som är Maud Olofssons baby med tanke på att Hillary Clinton börjat engagera sig i detta. Anna Lithagen som är Maud Olofssons högra hand va det fart i med mycket kreativitet så det händer grejer:)
 
Annie Lööf, vår nya näringsminister, hade jag ju träffat innan under bl.a föreläsning efter varandra i Jnköping och sen var jag inbjuden att delta under Almedalen i hennes seminarie kring Entreprenörskap.
Jag och Annie Lööf... Alltid glad och intresserad, det jag träffat henne. Lägg märke till vilken fantastisk bok hon har i handen:)

Stockholm

Till Stockholm över dagen idag. Var med under utbildningstillfällena på Academy of Excellence. 5e tillväxtnyckeln var det denna veckan med Per H Börjesson i ämnet Ledarens privata ekonomi. Han är bl.a VD och grundare av Spiltan Fonder och mest känd för sin bok "Så kan alla svenskar bli miljonärer".
 
Förra veckans nyckeln höll superentreprenören Micke Ahlström i under temat "Kommunikation och sociala medier". Kommunikation är ett måste för att få sitt bolag att växa. En del under passet gick vi in på de nya digitala medierna; Twitter, Facebook, Linkedin, bloggar etc.
 
En annan del som är oerhör viktig är så klart Försäljning och lönsamhet. Det är nästa veckas nyckel med den fantastiska föreläsaren Thomas Lundqvist under temat; Hur får vi våra kunder att vilja köpa?

5 generationer

Isabelle, jag, min mamma och min mormor komprecis hem frn Västerås. Vi har varit och hälsat på min gammelmormor.
5 generationer kvínnor -lite coolt!
 
NU vet jag hur jag kommer se ut om typ 20, 40 och 60 år:)

Karlstad

Tillbaka till Värmland. Nu till Karlstad där solen alltid skiner...
 
I Karlstad var det Ung företagsamhet som hade sin årliga mässa och denna gång skulle jag delta under en debatt för företagarna under temat "den nya generationen".
 
Kan inte nog berömma orgnisationen Ung Företagsamhet. Önskar bara att alla gymnsieelever fick möjlighet att göra det projektet. Följ även via Twitter och för meddelanden via Facebook.
 
 
 

Champions League & mjölkstockning

Varit i Köpenhamn med Isabelle och två kompisar och tittade när Sävehof spelade åttondelsfinal i Champions League. Vi tog en heldag i Köpenhamn med lite tjejmys när vi ändå var där.
--------------------------------
 
Har varit på lite möte kring partnerskap till Academy of Excellence.
Under utbildningen på Academy of Excellence har vi även de två senaste veckorna gått igenom tillväxtnycklarna Finansiering och styrelsearbete (styrelseproffset Katarina Bonde) samt Ledarskp i tillväxt (Tradera.com-grundaren Daniel Kaplan).
 
--------------------------------
 
Låg totaldäckad i 40 graders feber tills jag fattade att jag fått mjölkstockning. Skulle åkt till Stockholm på lite möten men det gick inte och då brukar inte jag ställa in i första taget. Ordspråket ""när man är frisk har man tusen önskningar men när man är sjuk har man en" eller hur det lyder stämde väldigt bra överens in på mig när man skall ta hand om en liten talle själv då min sambo var på match i Ystad.
Efter några dagar i värme och med pencellin var det bättre.
 
 

RSS 2.0