Mkt nytt på Academy of Excellence...

....VI EXPANDERAR OCH SÖKER YTTERLIGARE EN MEDARBETARE - EN HELTIDSANSTÄLLD SÄLJARE!

VI SÖKER;
Dig som är en driven och hungrig säljare med ambitioner att lyckas. Du är serviceinriktad, mål- och resultatorienterad med ett stort engagemang och positiv inställning som trivs med att bygga långsiktiga relationer. Som person är du också strukturerad och affärsmässig.

Du har erfarenhet av att självständigt driva säljprocessens samtliga faser.  Du har stort kundfokus och är serviceinriktad.

JOBBET KOMMER INNEBÄRA;
Du kommer i din roll att arbeta självständigt med att genomföra försäljning mot valda målgrupper. Fokus ligger på nykundsbearbetning. Du kommer att arbeta med säljprocessens samtliga faser, från framtagande av kundämnen till avslut samt uppföljning. Du kommer även att delta vid mässor och event. Tjänsten är på heltid.

Vi är själva ett litet företag under tillväxt vilket innebär att det är korta beslutsvägar och att du får möjligheten att hugga in där det behövs. Du erbjuds ett mycket utvecklande och kreativt arbete med stort eget ansvar på ett företag vars företagskultur genomsyras av framåtanda och en stor skopa humor.

LÄS GÄRNA MER OM ACADEMY OF EXCELLENCE HÄR! OCH FÖR MER INFO OM JOBBET, MAILA GÄRNA VÅR VD MARIE WERNERMAN PÅ [email protected]
...VI KOMMER ATT HA FÖRDJUPNINGSDAGAR INOM OLIKA OMRÅDEN SOM ÄGER RUM UNDER EN HELDAG. NEDAN SER NI KORT KORT INFO OM HELDAGEN DEN 19E FEB OCH 13E FEB.
SUPERINTRESSANTA DAGAR MED RIKTIGT DUKTIGA FÖRELÄSARE!DEN 19E JANUARI ÄR DET;

Så blir du en kreativ mästare

Vad skulle det betyda för dig och ditt företag om du ökade din kreativitet? Under vår heldag med Teo Härén - landets främste kreativitetsexpert - får du verktygen som hjälper  dig att se allt ur nya perspektiv.DEN 13E FEBRUARI ÄR DET;

Biologisk försäljning - så får du kunden att vilja köpa

Om du vill sluta sälja och få kunden att vilja köpa är detta utbildningen för dig. Under en heldag får du verktygen, strategierna och kunskapen som gör att kunderna kommer till dig i fortsättningen.


Läs gärna mer om fördjupningsdagarna HÄR!

Maila gärna mina kollegor Paul och Elisabeth för mer info om ovan dagar.
[email protected] alt [email protected]


RSS 2.0