Academy of Excellence

Varit full fart, mycket jobb med Academy of Excellence det senaste... Vi har ordnat utbildning för Mäklarhuset. Deras kontor runt om i landet. Utbildning i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Härligt! Nu skall alla enskilda Mäklarhuset-kontor växa vilket såklart gör att hela kedjan expanderar. Superkul att träffa alla dessa mäklare som har ambitioner med sina kontor.
 
*****************
Vi har även jobbat med intervjuer och enkät av de som gått vår utbildning för att se om dessa entreprenörer vuxit med sina bolag och fått fantastiska resultat som vi så klart vill dela med oss av;

92.6 % anser att de fått nycklarna som hjälper bolaget att växa

74 % av dessa har ökat sin omsättning sedan de gick Academy of Excellence

71% av dessa har ökat sitt resultat sedan sde gick Academy of Excellence

Över 36 nya heltidsanställda om man ser över ett år.

100% vill rekommendera utbildningen till andra företagsledare och entreprenörer

Maila mig gärna på [email protected] om ni vill veta mer vilka resultat som skett samt undersökningens utförande och utformning.

*******************

Haft styrelsemöte med Academy of Excellence, lunch med alla våra föreläsare(lärare) så att de olika nycklarna får en än bättre tråd mellan de olika föreläsarnas ämnen.

Här är några av våra föreläsare samt kollegor!

********************

Vi har bokslut och är nöjda över vår egen utveckling i Växa-fasen:)


Föreläsning - Strålfors i Ljungby

I torsdags var det snabba puckar från Morgonsoffan i Enköping till Styrelsemöte med Academy of Excellence i Stockholm och sen flyg till Gbg för var tvungen att hämta min nyopererade sambo för att köra till Ljungby.
(Hade varit smidigast att flyga med min dotter till Växjö och att han tog bilen direkt till Ljungby men han kunde inte köra då knät var nyopererat och han måste ta hand om älskade Isabelle när jag föreläser). Har tyvärr ingen barnvakt i Ljungby:)
 
I torsdags kväll var det nämligen middag i Ljungby med morgondagens talare, moderator och arrangör Strålfors VD och hans assistent.
Det härliga gänget som anslöt till middagen var Fritidsresors Lottie Knutson, fd Väderreportern på TV4 Tone Bekkestad, mediaproffset(som bl.a varit chefredaktör för DN, SvD etc) Jan Wifstrand, Strålfors VD Per Samuelson och Lillemor Karlsson. Tyvärr anslöt jag lite sent med tanke på dagens program.
 
Igår var det dock dags för den stora dagen.
Först ut på scen var Lottie Knutson, sen var det dags för min föreläsning och sist men inte minst Tone Bekkestad. Dagen ledd av den alltid påläste moderator Jan Wifstrand.
Här nedan är vi efter att ha avnjutit en god lunch...
Jan Wifstrand, Lottie Knutson, Tone Bekkestad, jag och Per Samuelson.
 
Väldigt trevliga och härliga personer... En härlig dag på jobbet fulltankad med nya idéer och inspiration avslutades med en biltur hem med min kära lilla familj.
 

RSS 2.0