Isabelle 1 år

Nu låter jag verkligen gammal men guuuuddd va tiden går fort. Det var redan ett års sedan som vår älskade dotter föddes. Idag fyller hon alltså ett år! Duktig mamma som jag är så har jag stått och bakat hela dagen och fixat massor av god mat...NOT!
Inte min grej med det men det blev ett härligt kalas ändå med fin mat och tårtor. Tur man kan ta hjälp med det man inte är lika bra på:)
Grattis Isabelle!

Odin Fonder i Norge

Från artiga thailändare till goa norrmän. Oslo here I come:)

Föreläsning med fantastisk härlig publik. Över 250 drivna män och kvinnor från finansvärlden. Odin Fonder hade sin stora kick-off.

Därefter var det trevlig middag och tillställning efteråt.
Kan inte nog understryka den positivitet som finns. Jag och arrangören föreläste tillsammans under en helkväll i Röros för ett par års sedan så det var roligt att sammanstråla igen.
 

Thailand

Nytt år nya möjlighet inleddes med två välbehövliga veckor i Hua Hin, Thailand. Viktigt att också tanka på med ny energi...Bilar behöver in på service då och då och det behöver vi med...
 
Första långresan för vår älskade dotter men det gick jättebra så skall inte klaga. Hon sprang runt överallt och ingenstans och Hejade på alla människor... Tur det fanns många svenskar där så någon sa Hej tillbaka:)

RSS 2.0