After work med föreläsning etc.

Jag är konferencier och öppnar kvällen med nätverkande osv.
...därefter är det lite mingel, tilltugg och bubbel...
 
...för att sedan diplomera entreprenörerna som gått ut i Stockholm. Här nedan är några av dem:)
 
innan det var dags för huvudföreläsaren DAVID LEGA att entra scenen...
Fantastisk föreläsning som vanligt av David. Här tackar jag av honom med en gåva till "Min stora dag".
 
TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK KVÄLL!
 

Föreläsning entreprenörskap

En föreläsningsförmiddag inför 150 lärare i Lindesberg... Så underbara människor och så tacksamma.
Dagens tema: Entreprenöriellt lärande
 
Deras mål är att få in mer entreprenörskap i skolan och mer entreprenöriellt lärande. I LIKE!!! Jag som har min mamma som gymnasielärare vet att det kan ibland vara lite motstånd bland vissa lärare men det handlar inte om att alla skall driva eget utan att eleverna blir mer företagsamma, tror på sig själva, ta större ansvar och har modet att testa nya saker osv.
 
Här är en artikel i deras lokaltidning, Lindenytt.
 
Sen vidare till Stockholm för eventet Club Excellence After Work imorgon med ett hundratal entreprenörer.
 

Nya delägare i Academy of Excellence

 
Det är fullt ös...händer mycket nu på alla håll och kanter. Jag har fått två nya delägare i Academy of Excellence. Skall bli jättespännande och roligt. Nedan är lite mer info om dessa superentreprenörer.
 
Thomas Ek

Thomas drev med sin bror importförtaget Joffe Marketing redan från år 1979. Under många år arbetade dom med såväl agenturer som egna varumärken inom produktgrupperna hushållsel och hårvård (TEFAL, Rowenta, Carmen & Nordica). År 2003 lanserade man OBH Nordica efter ett samgående med danska OBH.

På mindre än 6 år uppnåddes 97% varumärkeskännedom, 4-dubblade omsättningen och blev marknadsledande i sin bransch! Bolaget såldes hösten 2010 och Thomas arbetade operativt t.o.m. sista juni 2012. Allt sedan dess har han varit verksam som föreläsare, styrelseproffs och varit en uppskattad handledare i Academy’s tillväxtprogram!

Thomas säger själv om sitt engagemang i Academy of Excellence:

”Efter att först ha föreläst på diplomeringarna i Stockholm och Göteborg 2013 blev jag en av handledarna i september samma år. Från och med sommaren 2014 har jag även ingått i styrelsen. När Therese nyligen frågade mig om jag ville engagera mig som delägare blev jag både stolt och glad! Min ambition är att bidra med erfarenhet och kunskap men också att kreativt verka för att nya koncept tillförs med tiden.”

 

Magnus Helgesson

Magnus grundade Harrys Restauranger med utgångspunkt från Falkenberg där han är uppväxt. Under Magnus ledarskap utvecklades en rikstäckande kedja som nu finns i 45 olika städer. Omsättningen nådde hela 700 MSEK innan Magnus 2013 valde att kliva av som VD och inte arbeta operativt inom Harrys.

I dag är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare och är även verksam som styrelseproffs och coach till många företagsledare. Magnus filosofi är att det är människorna som skapar framgång och att företagsledare som vågar låta sina medarbetare bli stjärnor lyckas bättre än andra.

Magnus själv om sitt delägarskap i Academy of Excellence

”Jag har lärt känna Therese i samband med föreläsningar runt om i landet. Jag har beundrat Academys koncept på avstånd och hört så mycket gott om programmet. När Therese kontaktade mig kring styrelseuppdrag och vi därefter började diskutera delägarskap så var beslutet enkelt; det här måste jag bara vara med på! När vi sedan träffades Thomas, Therese och jag för ett par veckor sedan var känslan euforisk, personkemin stämde till 100%!”


After Work och föreläsning i GBG

Då var det dags för ett hundratal entreprenörer att samlas på Palace i GBG. Diplomering för de som gått ut Academy of Excellence, föreläsning av superentreprenören och inspiratören Magnus Helgesson (harrys pubar), nätverkande osv stod på schemat.
Först välkomnas man till lite bubbel:)
nätverkar... och gör lite business:)

...äter lite tilltugg och tar ett glas vin...
 
...för att sedan ta del av diplomeringen av de som gått ut Academy of Excellence i Göteborg.
...och sen lyssna till en superinspirerande föreläsning av Magnus Helgesson...entreprenören bakom Harrys pubar som gick från 0 till 700 miljoner i omsättning och från 1 liten restaurang i Falkenberg till idag 47 st.

TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK KVÄLL....
 
 

RSS 2.0