Bokmässan och inspiratörer för entreprenörer

Bokmässan
Hängde på Bokmässan med föreläsningar och möten. Träffade bl.a. den underbara och positiva vännen Mi Ridell som precis kommit ut med boken Kroppen ljuger aldrig.
 
Dessutom så kom jag med på listan på INSPIRATÖRER FÖR ENTREPRENÖRER.

Här kan du se hela listan och bli inspirerad av andra: http://www.expertvalet.se/blogg/2016/09/40-inspiratoerer-foer-entreprenoerer

 


Socialförsäkringsministern Annika Strandhäll

Ner till Göteborg från att ha hämtat barnen i Norge för att lämna barnen till mamma efterom Micke skulle till Makedonien och spela Champions League. Sen vidare till Stockholm för massa möten.
 
Många spännande möten och det bästa var att träffa en av Socialdemokraternas starka kvinnor, Annika Strandhäll som är socialförsäkringsminister.
 
Superhärligt och givande samtal. Det var många intressanta ingångar på de viktiga områden vi gick igenom. Hade kunnat sitta hela dagen:) Det finns så mycket att göra...
Blev så trevligt bemött av Annikas kollega Tora också som är presssekreterare:) det värmer mycket!
 
Här på hennes fina kontor på Socialdepartementet.
Annika är ju från Bergsjön utanför Göteborg så vi pratar nästan samma språk:)
 
Sen hem till Göteborg och barnen. Imorgon bokmässan och sen upp till Norge igen!

Från Östkust till västkust

Avslutade förra veckan på östkusten och inledde denna veckan med två härliga dagar på västkusten. Möten, konferens med strategifrågor och många skratt med Academy of Excellence-gänget.
 
sen till N för barn, jobb:)

Ebba Busch Thor

Ytterligare en Sthlm-trip och denna gång var det bl.a möte med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor.
Hon är två år yngre än mig, partiledare, hunnit få barn och nu gravid igen. Cool brud med krut i:)
Vi hade ett jätteintressant samtal om allt från karriär till hennes privatliv. Stark berättelser som jag är väldigt glad att få ta del av och inspirerande delar att ta del av.
 
Sen hade jag en lite lucka till nästa möte så satte mig faktiskt i trappan utanför Riksdagshuset och tittade ut över Stadshuset. Stockholm är väldigt vackert.
 
I Stockholm var det även ett inspirerande samtal med superentreprenören och VDn till Humlestorm Mernosh Saatchi, med journalisten Annika Leone (frilansare och Expressen), med Bokförlaget Forum (Adam Dahlin cóch Carina Nunstedt), journalisten Joel Dahlberg från SvD med flera. Så späckat program som vanligt:)
 
Här är jag och Mernosch Saatchi på det klassiska cafét Wienerbageriet i Sthlm.
 
Efter härliga dagar i Sthlm var det härligt att åka till Norge för att jobba ikapp sig lite administrativt.

Anna Kinberg Batra

Efter ungefär två månader utan jobb så var det dags att köra igång med lite konferens, möten med kollegor, delägare och med föreläsningskunder i främst Göteborg och Norge.
 
I torsdags var jag på ett jätteinspirerande möte med ANNA KINBERG BATRA...moderaternas ledare, ev Sveriges första kvinnliga statsminister?!
Lite klantigt av mig kanske att inte ha klackar när jag bara är 1,63 och Anna är 1,82 plus att hon hade klackar:)
 
Men det var inte längden vi pratade om:-)...vi hade ett jättehärligt och trevligt samtal om allt från karriär, politik, föräldarskap, näthat etc.
Vilken stark, mjuk och proffsig kvinna hon är... Så imponerad!
 
Här skriver jag på Instagram om mötet och här skriver Anna själv om när hon träffade mig:)
 

RSS 2.0