Föreläsning Storhamar hockey

Det var dags för partnerträff för Storhamar hockeys sponsorer. 
Härliga grabbar! Storhamar vinner serien i Norge och ska nu gå in i ett intensvt slutspel.
 
Tränarna för laget berättade först lite om laget och hur de förberett sig inför slutspelet. Frågan kom om de har tränat hårt.
"Det svåra är inte att träna hårt-det svåra är att träna rätt"-blev svaret då och det tycker jag är så bra svar för det är samma i företagande. Det svåra är inte att jobba hårt. Det svåra är att jobba rätt.
 
Därefter höll jag föreläsning om Mod, attityd och komfortzoner. 
Man kan säga att det är ganska mansdominerat i hockeyvärlden-även bland sponsorerna:)
Två kvinnor och ca 30 män:)
 

Vad har hänt med vågen? +10kg🙈

Jag brukar inte väga mig speciellt ofta. Kanske därför jag inte trodde på vågen när det var 10+...och jag som trodde att micke krympt alla kläder i tvätten🙈😹 Haha åker till och med å köper en ny våg men den visade såklart samma🙈 ...

Jag säger som många i boken @daligmammaellersuperkvinna : alltid är det någon del i livet som blir åsidosatt. Det går inte att vara 100% på allt samtidigt. Som min vän @karinadelskold sa när hon gått upp mkt i vikt- alltid fallerar det någonstans. 

Det är just där det fallerat hos mig😜Nu när jag haft mycket så har jag gått upp 10 kilo🙀

...

Ja det går helt enkelt inte att fokusera på allt samtidigt för att få ihop sitt liv men nu...nu är det träning som gäller...

Beach 2022...here I come!💪✌️ (null)


(null)
Recension "Dålig mamma eller superkvinna?"

BTJ (Bibliotekstjänst) recension som typ alla bibliotek använder sig av kan ni läsa om här... Alltid kul när det blir positivt skrivet om boken:) Och vill ni läsa än mer kan ni ju läsa på bokens hemsidan HÄR.
Och förlja på instagram eller facebook.
 

Föräldrapeppen på Akademibokhandeln

(null)


Nästa onsdag den 14e februari kommer jag föreläsa om boken på eventet "Föräldrapeppen" i Sthlm på akademibokhandeln. 

Tipsa gärna någon som kan vara intresserad eller anmäl dig själv😉 Läs gärna mer och anmäl er på bifogad länk😊 https://www.akademibokhandeln.se/evenemang/foraldrapeppen/ 


Inspirationsföreläsning Golvkedjan

Efter några veckors semester har jag nu varit i Sthlm två gånger om-två veckor på raken.
 
Föreläsning för Golvkedjan under deras konferens i Solna. 
 
Temat var inspiration, personlig utveckling och mod. Jättehärligt positivt och glatt gäng! Så kul att vara igång igen! Får så mycket energi när man får möjlighet att träffa så många goa människor som vill framåt.
 
När föreläsningen var färdig så åkte jag upp till restaurangen längst upp på Quality hotell i Solna. Superfint! Lite tråkigt att äta själv men så är turnélivet:) Ibland tycler jag att det är väldigt skönt också när man är lite urladdad att få lite egen tid!
 
 
**************
Var även i Stockholm förra veckan och gjorde klart en grej som snart (närmare bestämt 8e feb) kommer bli offentlig!
 
Då hann jag även med att ta en fika med min underbara vän och kollega Thomas Ek (grundaren av OBH Nordica). Vi har alltid så extremt kul ihop. Det spelar ingen roll vilket kön, vilken ålder... Fina vänner finns där i med och motgång och som man har kul med:)
 
När jag kom till Norge för att träffa barnen så var det snökaos... Så jobbigt att dra sin resväska i snön... kändes som jag plogade hela gatorna!
 
 

RSS 2.0