Ledarskap, kreativitet, effektivitet etc...

Varit mkt jobb med Academy of Excellence det senaste.
 
Vi har i Göteborg haft nycklarna Effektivitet, Kreativitet, Ledarskap i tillväxt och Kommunikation och soc medier.
 
Läs gärna mer om föreläsarna och nycklarna i tidigare blogginlägg HÄR!
 
 

Föreläsningar Kristinehamn

 
Tredje året i rad som jag får möjligheten att komma till Kristinehamn och inspirera... Jättekul att de vil ha mig tillbaka:)
 
Det var 4 föreläsningar med olika teman.
 
Det var för skolungdomar 2 grupper, arbetssökande och entreprenörer.
 
Alltid väldigt trevligt och kul att komma till Näringslivssamverkan i Kristinehamn. Snacka om framåt...
 
 

Konferencier - YEoS årskongress 2013

Det var dags för YEoS Årskongress 2013 där jag fick äran att leda detta genom att vara konferencier. 2 dagar träffas några av landets främsta unga entreprenörer.
 
Huvudtalare var bl.a Hans Johansson som var med och grundade Semcon här i Göteborg, Bert-Inge Hogsved som grundat Hogia....
Fick t.o.m. Bert-Inge att sjunga en truddelutt i intervjun i slutet...:)
 
Se gärna mer om kongressen på nedan youtube-länk.
http://www.youtube.com/watch?v=_QIfOIxJDmc
 
Tyvärr kunde jag inte vara med på galamiddagen då jag var tvungen att bege mig till Kristinehamn för 4 föreläsningar dagen efter.
 
 

Tillväxt tillväxt tillväxt

Nu har de stora dagarna ägt rum... De första grupperna med entreprenörer som vill växa och expandera sin verksamhet I Göteborg har startat. Tre klasser taggade företagsledare kommer nu ses 4h under tio veckor för att utveckla sin verksamhet inom olika tillväxtnycklar genom några av Sveriges främsta föreläsare/entreprenörer/experter inom sitt ämne.
 
Har klippt in några av föreläsarna som entreprenörerna kommer få träffa under sina 10 veckor nedan. Du kan även läsa mer HÄR!
 
 
Johannes Hansen

Landets förmodligen främsta unga inspiratör. Johannes är personlig coach till många framgångsrika företagsledare och idrottsstjärnor, och erkänd som en av landets främsta på att frigöra potential i företagsledare och företag. På Academy of Excellence håller han i vårt pass om det Personliga ledarskapet, där han med säker hand hjälper oss att maximera vår inlärning och gå från kunskap till resultat.

Johannes Hansen

 
Beata Wickbom

Beata Wickbom är en av förgrundsgestalterna inom den svenska internetindustrin, och håller i vårt pass om Digital kommunikation & sociala medier. Med konkreta verktyg och den allra senaste kunskapen hjälper hon våra företagsledare att ligga i framkant i den digitala världen, och ger oss möjligheterna att växa genom rätt och kostnadseffektiv kommunikation. När Beata inte briljerar på Academy of Excellence syns hon bland annat som SVT:s expert på sociala medier.

Beata Wickbom

 
katarina bonde.jpg

Katarina Bonde lär dig allt om nyckeln ”Finansiering och styrelsearbete”. Katarina  är VD på Kubi LLC och har en lång internationell karriär som ledare för programvaruföretag i USA och Sverige. Hon lär dig hur du bygger ditt företag för att attrahera investerare, hur du finansierar era satsningar och hur du med framgång jobbar med externa ägare.

Katarina Bonde

 
Mikael-Ahlström-föreläsare.jpg

”Kommunikation och marknadsföring” är Mikael Ahlströms nyckel som lär dig hur du framgångsrikt jobbar med pr, marknadsföring och kommunikation i tillväxtfasen. Mikael är superentreprenören som de senaste 15 åren har jobbat med utveckling av Internetprojekt. Mikael arbetar även löpande med utbildningar och föreläsningar inom affärsutveckling och marknadsföring på nätet och är sedan 2005 delägare och engagerad i Hyper Island.

Mikael Ahlström

 
Svante Randlert

Svante Randlert håller i nyckeln ”Talangförsörjning” och lär dig konsten att hitta rätt människor i en tillväxtfas. Du lär dig både hur framgångsrika företag jobbar med rekrytering och vad som krävs för att attrahera de mest lovande talangerna. Svante är vd på Academic Communications AB och expert på vad företag bör förändra för att förmedla den rätta bilden externt, s k Employer Branding, samt varför företag måste gå från ”top talent” till ”right talent”.

Svante Randlert

 
Teo Hären

Nyckeln ”Kreativitet och inspiration” är två helt avgörande faktorer i företagets tillväxtfas. Teo Hären som är en av Sveriges mest bokade föreläsare och VD för interesting.org – Sveriges ledande kreativitetsföretag håller såklart i den här nyckeln. Genom konkreta råd får du insikt i hur du som ledare får människorna i din omgivning att bli kreativa och inspirerade, och vi vågar lova att även du själv kommer att vara extremt inspirerad efter denna föreläsning.

Teo Härén

 
David Stiernholm

David Stiernholm håller i nyckeln ”Effektivitet & Struktur”. Med handfasta metoder och konkreta råd ger han dig nycklarna till ett supereffektivt företagande – en förutsättning för att skapa tillväxt. David är Sveriges enda struktör och anlitas som konsult och föreläsare av ett brett spektrum av företag, från väletablerade börsbolag till entreprenöriella projekt i tidigt skede och verksamheter i stark tillväxt.

David Stiernholm

 
thomas-lundqvist-200

Thomas Lundqvist lär dig allt om nyckeln ”Försäljning”. Du får lära dig hur du leder ditt företag på ett nytt sätt samt hur du får dina kunder att köpa dina varor och tjänster i högre omfattning. Thomas är en erfaren ledarskapscoach, författare, föreläsare och företagsledare. Thomas har också en gedigen erfarenhet av företagsledning och styrelsearbete. Han har blivit utsedd till årets chef två gånger och drivit företag som rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Thomas Lundqvist

 
Anders Lundin

”Framgångsrika team” är Anders Lundins nyckel och han ger dig framgångsfaktorer för högpresterande system. Anders är pedagog, idrottsledare, elittränare i handboll och f.d förbundskapten samt kommunikolog (expert på förändringsarbete). Anders har lång erfaren­het av förändringsarbete, både inom näringslivet och sportvärlden. Under de senaste tio åren har han arbetat med utveckling av organisationer

Anders Lundin

 
Daniel Kaplan

Daniel Kaplan håller i nyckeln ”Ledarskap i tillväxt”, och ger dig helt avgörande verktyg om hur ledarskapet fungerar i bolagets olika faser. Daniel är en av landets mest framgångsrika serieentreprenörer med över tio bolag bakom sig, såsom Loanland, ClickInvest, Booli och ”Tradera.com”, som såldes till Ebay för 365 miljoner kronor. Daniel vet hur snabbväxande bolag fungerar, och delar med sig av handfasta metoder för hur du leder expanderade företag.

Daniel Kaplan

 
Per H Börjesson

Per H Börjesson håller i nyckeln ”Ledarens privatekonomi” och vet hur du som företagsledare kan maximera utvecklingen i din privata ekonomi. Per är författare, VD och huvudägare i Investment AB Spiltan. Han bjuder dig på enkla råd och principer om hur du bygger upp en stark privatekonomi samtidigt som du driver ditt företag.

Per H Börjesson

 
 
 

Maginfluensa

Fy fasiken vad man mår dåligt...nu har vi smittat om och om varandra i familjen å min stackars dotter har haft det i flera omgångar. Vi var även tvungna att vid ett tillfälle åka in till sjukhuset eftersom hon inte fick behålla någonting, var uttorkad och gick ner en del i vikt.
 
Min sambo skulle spela kvartsfinal och vi mådde bättre, jag och Isabelle, så då sa min snälla farmor och farfar att vi kunde bo hos dem.
Tyvärr hade vi åkt på det igen så när vi kommer innanför dörren så satte det igång igen och sen låg vi alla fyra däckade.
 
Tack farmor och farfar att ni är så gulliga och behjälpliga...
 
Vilken härlig påsk...
 
Hoppas ni haft en gladare påsk:)
 
 
 

RSS 2.0