Göteborg - Malmö - Stockholm

Turnén med SEB fortsätter. Då va det Malmö som stod på tur.

Föreläsning för ett härligt gäng entusiastiska anställda på SEB som jobbar mot småföretag.

Jag blir så väl omhändertagen av arrangörerna Lotta och Göran:) Känner mig snart som en del av banken:)

Direkt efter Malmö så va det snabba puckar mot Stockholm för terminstarten av Academy of Excellence.

Här nedan är en bild från när vi tidigare satt och planerade starten för utbildningen. Det har nu på 1 år gått till att bli 5 arbetande själar på Academy of Excellence. Förutom mig och Gustaf är det Elisabeth(som har varit med sedan start, en underbar klippa i alla lägen som betytt och betyder mycket för oss med sitt sätt att ta kunder och sin sprudlande entusiasm), Marie som är VD vilket är grymt värdefullt för mig och Gustaf så det blir lite ordning och reda och en bra struktur och vår energifulle och nyanställde Paul som är ett perfekt tillskott för oss på många plan med sin bakgrund, energi och kompetens.


Berättar mer om utbildningsstarten senare.

*************
En liten reflektion. Jag var ju under 1 dag i Sveriges tre största städer, Göteborg, Malmö och Stockholm. I rulltrappan i Stockholm står alla alltid på höger sida och låter de som har lite bråttom gå förbi på vänster sida. Det har jag ju lagt märke till sedan länge och att det i Göteborg är tvärtom. I GBG blir man ju superstressad när alla står zickzack, huller om buller. Det förrvånade mig att se att när jag åkte rulltrappa i Malmö så såg det nästan identiskt ut som Stockholm. Malmö som är mindre än GBG borde ju ha samma ickeorganiserade system men Malmö kanske är lite mer internationellt än GBG nu för tiden? Jag vet inte varför det är så men skulle bli glad den dagen vi Göteborgare också kan organisera oss i rulltrapporna:)
Vilket i-landsproblem men måste skriva av mig då jag ändå tänker på det en del när man reser. Man tänker på det som mest när man pendlar GBG-Sthlm. Då gäller det att ställa om hjärnan vart man befinner sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0