FANTASTISKA UNGDOMAR

Det var en lång dag... 4.30 var jag uppe på benen för att bege mig till Skövde för radiointervju på P4tillsammans med Sofia Bengtsson kring projektet och arrangemanget Sommarlovsentreprenörer som hon ansvarar för. Läs gärna deras blogg som är länkad till. Så många duktiga ungdomar som startar.Jag var där för att hålla föreläsningar för dessa 100entreprenörsungdomar som nu skulle sätta igång.

Därefter var det Skövde direkt till Stenungsund för föreläsning för Svenska Kyrkan.
Ca 140 konfirmander från Piteå... jag blir rörd... Vilka fantastiska tjejer och killar!

Helt underbara...jag ville inte åka därifrån. De var så kramgoa och intresserade!
Föreläsningen var fokus på "Du duger", tro på sig själv, självförtroende, självkänsla och våga älska sig själv helt enkelt.


Här samlade vi de två grupperna för efter Stenungsund begav jag mig till nästa grupp i Ljungskile.
Jag älskar er=)...tro på er själva och fortsätt vara så nyfikna ni är!


Academy of Excellence - hur kul som helst!

Oj en vecka har gått och jag har inte skrivit här...Sorry my friend!

Det har varit Academy of Excellence som stått på tapeten dagarna i ända.

Möten med de fantastiska partners, några av de underbara mentorerna vi har, mina kollegor Gustaf och Elisabeth med mera. Planering inför det stora eventet den 2 september med talare som SAS-Janne, David LEga, Douglas Rops med flera och på kvällen är det middag på Operaterassen och underhållning av David Batra. Missa inte att anmäla er på hemsidan om ni inte redan gjort det.


Det har varit så positiv respons... Hur kul som helst... Och alla härliga själar där ute=)

Imorgon skall jag bege mig kl 5.00 med bil till Radiohuset i Skövde för intervju i Sveriges Radio för att sen direkt hålla föreläsning i Skövde genom projektet Sommarlovsentreprenörer.

Därefter till Stenungsund och sen Ljungskile för föreläsningar. Lång och rolig dag!

************************************

Min krönika i E24; Gör det du brinner för - men brinn inte upp! Läs den här!

Rekommenderar jag verkligen att läsa:) Handlar om balans i livet och lite annat smått och gott. Det är något som alla behöver och som vi alla borde lägga mer tid och fokus på i livet för att må bra långsiktigt.
Som när jag var på EU konferens i Prag. Dagen innan mig talade Barack Obama. Det spred sig då ett rykte om att när det sen var stadsmiddag med massa människor så hade Obama tackat nej. Han ville ha ett bord för två istället...och nej det var inte ett bord för mig och honom:) haha! Han ville ha ett för sig och sin fru. "Jag kan gå på middagar varje dag men om jag inte då och då väljer min familj och vänner så kommer jag inte ha någon balans i livet, må bra och då kan jag inte heller prestera som president" - skall han ha uttryckt sig berättade en engelsman till mig när vi var påväg till middagen.
Så som sagt- alla behöver balans i livet oavsett om man är president, företagare eller anställd. Så läs min krönika NU:)

Sthlm-Gbg-Sthlm-Norrköping-Gbg-Stockholm

Fläng fläng fläng och lite flytt med vänsterhanden...

Jag fick det hedersamma uppdraget att vara ett pris under Go Enterprise tävling, en picknick för vinnarna med mig i Stockholm så här sitter jag med 5 superhärliga ungdomar och pratar om livet. Kul att de var så intresserade, positiva och ambitiösa....


Back till Götet för att flytta privat och renovera den nya lägenheten, det tar längre tid än man tror...Men nu har jag och min pojkvän flyttat och fixat det mesta, bara köket kvar att renoveras.

Därefter tillbaka till Sthlm igen för föreläsning för Bisnode som är huvudägare i många, många bolag och finns i 18 länder. De flesta bolag är inom direktmarknadsföring. Jättehärliga människor.

Här i Sthlm sitter jag med Gustaf och vår nyanställda underbara säljare Elisabeth Reuterborg som nyligen börjat på heltid för oss på Academy of Excellence. Nu kör vi så det ryker!!!

Norrköping näst på tur för föreläsning för personalen på Stadium för dess personal på Huvudkontoret. Vilken framgångssaga Stadium är emd Bobbo Eklöf och hans bror i spetsen. Fantastiskt. Jättekul att jag fick komma dit och föreläsa. Härliga framåt människor.

Tillbaka till flytten i GBG för att packa upp och fixa massa fler saker...

...och gissa var jag är nu...Jo än en gång i Huvudstaden - Sthlm!

Mina kära vänner Emma och Malin spelar i ett korpenlag TVFK (Tror vi fortfarande kan) och så saknade de spelare så jag fick hoppa in igår. Skitkul...verkligen skitkul! Jag var lite osäker i början; 4 knäoperationer, korsband, menisker och brosk i båda knäna som inte är så stabila. Huvudet som inte hängt med mig riktigt som jag vill de senaste tre åren efter min skada osv men jag lovade mig själv att ta det försiktigt.

Inte för att skryta, bara informera =) så vann vi med 3-0 och jag la två av målen... Gött e det!

MEN snacka om träningsverk idag...


RSS 2.0