P1 Direkt!

Lyckades vara hyfsad (och då mena jag bara hyfsad tyvärr) pigg ändå idag med möte och radiointervju...

Det var direktsändning från nystartskontoret i Angered som jag tillsammans med Maud Olofsson invigde för några veckor sedan.

Idag skulle vi alltså debattera nyföretagande...och varför Sverige ligger så lågt jämfört med alla andra länder samt varför Göteborg ligger sämst till i ökning om man jämför med Sthlm och Malmö. Here we go!

Här med arbetsförmedlaren Marie Lövgren, reporter Madeleine Blidberg, Michael Samuelsson, forskare KTH och Jan Carlson från Business Region Göteborg.

Jag kommer in efter 24 min om ni vill höra.

Imorgon skall jag åka till landet över dan. Hoppas solen lyser över Lysekil imorgon å att väderguden ser mina knutna tummar=)


Sov nu Therese!

Klockan är snart 5.00 på morgonen och jag har fortfarande inte somnat. Är det inte konstigt att man kan vara helt slut när man går och lägger sig och pang säger det så är man pigg och har svårt att sova? Man säger till sig själv att nu måste du somna! men så nyper man sig själv i armen en stund senare och inser att man är lika klarvaken som innan.

Imorgon skall jag på ett par möten och en direktsänd radiointervju i P1. Kan ju vara bra om jag hänger me lite iaf=)

Jaja det är bara att fortsätta kämpa och inte ge upp. Nu har mina ögon varit röda av trötthet i två timmar så jag känner att sömnen närmar sig.

Å ni som har fått mail av mig i natt... nej jag är inte helt jobbpuckad utan jag har bara inte haft så mycket annat att göra än att föra ngt effektivt nu i natt=)

Kreativiteten flödade...i lugn och ro...

Va i Alingsås med två samarbetspartners från Personligt mästerskap som jag använder för att må bättre varje dag, mental träning. Det är grymt när man har ett stressigt liv som jag=)

Vi satt och spekulera kreativa tankar i lugn och ro... Fantastiskt härligt!


Bo och Håkan in action...


Verkligen bra kreativitetsområde precis vid vattnet i lugnet....

Framtiden får visa om vi blev lite smartare=)

Aftonbladet

Idag va det intervju och fotografering med Aftonbladet uppe i Stockholm.

Tog tåget upp i morse...sov eller jobbade hela vägen, lunch, sen intervju och foto och sen hem igen. Verkligen en snabb visit....men effektiv och rolig!

Så trevligt, journalist Erik var verkligen entusiastisk. Härligt!!!



...sen var det dags för lite foton...det började lugnt...


...men sen utmanade fotograf Hanna mig så jag fick rejäl magträning=)
Gott me kreativa fotografer! Men inte lätt för otränade typer som mig=)



Verkligen mysig och go dag... Nu skall jag nana...

Utvilad...yes nu e ja go å gla igen=)

Härligt att ha lite inplanerad semester så man får vila upp sig lite...

Missade Partille Cup för första året under min livstid så det fick bli en Gothia Cup invigning istället...Inte fel det heller=) Invigningen spelar ju inte så stor roll om bollen skall kastas eller sparkas dan efter.

Så underbart att se alla dessa människor från alla dessa länder sjunga "We are the world..."


Dessutom var jag under gårdagen i två intervjuer med Caroline från Näringslivstidningen i Helsingborg och här med Andreas från tidningen TreTvåEtt.

Under intervjun tog vi en kopp kafé på ett mysigt café i Haga... Gillar verkligen Haga...skall börja hänga där lite mer...

Imorgon skall jag till Stockholm över dagen på intervju med Aftonbladet. Vi skulle träffas vid Spottringen, va i helskotta e det fråga jag. Fick till svar att det va ringen på centralen. Jag som bara hört att den kallas "bögringen". Alltid lär man sig nåt nytt=)

RSS 2.0