Morgonsoffan i Enköping

Ingen ro ingen vila...nu är det jobb som gäller igen efter lite semester!
 
Då var det dags att åka till Stockholm för lite möten och idag har jag varit i Enköping för att sitta i morgonsoffan i God morgon Enköping.
 
Det var mest fokus på Academy of Excellence... men väldigt härligt och lättsamt över lag. Härlig intervju och goa människor! Det gör mycket!
 
Sen direkt till Stockholm igen för styrelsemöte och därefter flyg till Göteborg för att hinna till Ljungby och middag med lite härliga människor inför föreläsningen hos Strålfors imorgon.
 
Hade varit smidigast att åka direkt till Ljungby från Stockholm men så har jag lilla Isabelle med mig och min sambo måste ha henne imorgon under dagen när jag skall jobba. Tyvärr har han precis opererat knät så han får inte köra bil så därav fick jag flyga till GBG och hämta honom.
Mycket pussel för att få allt att gå ihop.
 
Hörs mer senare...nu middag med Lottie Knutsson (Fritidsresor), Tone Bekkestad (fd TV4-vädret), Mediaprofilen Jan Wifstrand, VDn för Strålfors Per Samuelsson och hans assistens Lillemor Karlsson.
 
 

Semester i Barcelona

Efter att min sambos säsong var slut så fick vi passa på att unna oss lite semester. Vi reste till Spanien och hälsade på där han bodde och spelade handboll tidigare. En vecka i Barcelona va inte fel...även om jag blev lite orolig när det haglade första dagen:) och man läste på facebook att i Sverige sitter man på balkongen i värmen.
 
Haft en härlig vecka i alla fall;)

SM-GULD

I helgen var det Malmö som gällde och SM-final i handboll. Min bror och käreste spelar ju i Sävehof, där jag själv spelade en gång i tiden.
De spelade sin final mot Kristiansstad och Sävehofs damer gick också till final (7e året i rad tror jag) och 3e året i rad där både herrarna och damerna kammade hem GULDET.... Grymt jobbat! Härlig stämning inför fulla Malmö arena!
 
Såååå roligt! Jag hejade på för fulla drag på läktaren.
 
Mina goingar efter matchen. Dax för brorsan att raka av sitt slutspelasskägg:)
 
På banketten...alltid gott med lite käk efter en svettig dag på läktaren:)

VÄXA event

Eventet för företagare som vill växa... som vi anordnar via Academy of Excellence. Denna gång var det dags för ett par hundra företagare, partners, mentorer etc att samlas på Bryggarsalen.  
 
Tidigare och nuvarande deltagare var också inbjudna till vårt exklusiva nätverk " Club Excellence" innan själva eventet började.
 
Talare var först ut Beslutsdoktorn  Ari Riabacke, härlig tankeställe man fick med just att "TA Beslut". Och hur viktigt är det inte att vi ställer frågorna rätt så vi får de svar vi vill ha.
Därefter var det fokus på personligt ledarskap med energiknippen Mia Törnblom.
 
Lägger upp bilder när jag fått dem:)
 
Dessutom var det full fart på Twitter under #academyofexcellence  
 
 

RSS 2.0