Lyckas på jobbet, ha familj med hälsan i behåll?

Längesen jag skrev här nu... Är lite mer aktiv på Instagram:)
 
Men varit på turné med EXPO HR nu i Malmö, Göteborg och Stockholm.
 
Ett par hundra underbara HR-människor per föreläsning.
 
Brinner så att prata om detta intressanta ämne... utifrån min bok Dålig mamma...eller superkvinna? och alla intervjuer och research jag gjort inför den.
 
 
 
 
Vi är Europas mest Stressade folk över att få ihop familjeliv och arbetsliv. Stress och utmattning ökar lavinartat och är ett stort problem i vårt samhälle. Det finns mycket du själv kan göra för att må bättre. Men vad gör man och vilka verktyg kan man jobba med i vardagen?
En föreläsning om hur vi kan hantera krav och förväntningar, den digitala närvaron och ständiga uppkopplingen som aldrig får våra hjärnor att vila, livspusslet och vad som krävs för att må bra.
Dessutom pratar vi om hur vi kan sträva efter att förebygga istället för att behandla psykisk ohälsa, utbrändhet och stress. Det tjänar både företagen, samhället och inte minst den enskilda individen på.
En föreläsning full med energi, allvarliga känslosamma tankar och forskning/statistik tillsammans med mycket humor och konkreta verktyg. Therese delar med sig av sina erfarenheter och tipsar utifrån de intervjuer hon gjort med forskare, psykologer och kvinnor i karriären.
Läs gärna mer på hemsidan.
 

RSS 2.0