Årets nätverkare?!

Skäms fy, känner mig som en informations och tiggarbank=)

Årets affärsnätverkare

Nu är jag nominerad till Årets affärsnätverkare, vilket känns kul, nätverka är ju något jag gör en del om man äger så=)
och ni alla underbara som vill lägga en röst får gärna göra det HÄR!
Tack snälla ni=)

Idag hade jag mina vänner och bollplank David Lega och Göran Grell här på frukost. Verkligen jättemysigt att sitta å tjöta om var tankarna bär oss=) Sen var det lunch med Josefin på IHM för att diskutera mina föreläsningar och blogg där framöver.

Affärsresenärens frilansande journalist Annika gjorde en intervju med mig kring mina tankar, mina ständiga resor och min bok. Verkligen trevligt! Hon e härlig!


Expressens frilansanade journalist Kristian stod näst på tur kring lite annorlunda frågor. Kring mina tankar om kärlek och rädsla i olika situationer. Ja ni får läsa själva sen. Även han riktigt trevligt! Han e också härlig. Båda två poistiva å glada=)

Nu skall jag svara på ett test som skall vara med i Expressen så snart kommer domen=)

Imorgon bär det av till Alingsås igen för att fortsätta diskutera med Bo å Håkan...

Ha det gött!

Speed-networking

6.00 ringde klockan igår imorse. Död! Gud va jag inte är en morgonmänniska. Efter sju snozzningar fick jag i turbofart göra iordning mig för att hinna till BNI-mötet 6.45. Satte på mig låga klackar för idag var det stan runt som gällde...

BNI-frukost på Världskulturmuseet. Mitt första faktiskt, tro det eller ej. Fantastiskt bra och seriöst, BNI är ett affärsnätverk där man byter kontakter och nätverk mer konkret och aktivt än ett "vanligt" mingel. Väligt många trevliga människor!

Klackarna sprang vidare till en fika me en gammal klasskompis från högstadiet. Därefter tog klackarna tillsammans med min gröna racercykel mig vidare till kontoret å mina ekonomitjejer. Behövde lämna in månadens bunt med kvitton.

Sekunden senare va jag vid järntorget tillsammans med min redaktör och formgivare; fick se boken för första gången (en s k båkopia). Coolt!Näst på tur stod Kia som är VD på Marknadsföreningen i Götborg. Hon är verkligen så härlig, positiv och intresserad. Det blev prat om allt från hennes söner till föreläsningar=) Så trevligt!

Nu skall jag ta helgledigt... Måste ladda batterierna till nästa vecka...

Stockholm till Göteborg med journalister!

Då var det dags att lämna grädden och hem till götta moset=)

Innan det hann jag med två intervjuer i Stockholm och träffa min författare Maria till boken.

Här hade jag en nästan tretimmars trevlig intervju med Enikö från Du&jobbet på Radisson SAS vid T-centralen. Så det blev inte bara en kaffe=) Det var väldigt lättsamt, det blev nästan mer prat om livet än företagsamheten...


...och sen fortsatte en ytterligare mycket trevlig intervju med Camilla från tidningen Fria företagare. Även här blev det pladder om allt från barndom till mental träning och entreprenörskap. Jag blev även bjuden på en go glass som vi åt på uteserveringen vid Eva´s paley på Avenyn.


Vid 18-tiden var det dags att dra sig hemåt. Det var nästan så man längtade efter att slippa sin egen röst för ett tag, vilket inte är likt mig=) som tjötar och pratar konstant hela dagarna=)

När jag låser upp dörren så låg ett igenkänt ansikte på golvet...jag själv förföljer mig själv=)
Klart jag blev glad!


Nu är det dags att norrmännen köper sig en liten tidning också!

VILL ÄVEN UNDERSTRYKA DÅ JAG FÅTT EN DEL MAIL OCH FÖRFRÅGNINGAR KRING BÖCKERNA;

MINDYOUROWNBUSINESS ÄR SKRIVEN AV GUSTAF OSCARSSON = JAG ÄR PÅ FRAMSIDAN OCH INTERVJUAD I BOKEN TILLSAMMANS MED 49 ANDRA ENTREPRENÖRER.

VÅGA VÅRDA VINN  MIN BOK SOM KOMMER UT INOM ETT PAR VECKOR, BERÄTTAR MER OM DET SEN, GÅR ATT LÄSA MER OM HÄR OCH FÖRHANDSBESTÄLLA REDAN NU HÄR


Release för mindyourownbusiness!

Då var det dags för release av den fantastiska boken Mindyourownbusiness som Gustaf Oscarsson skrivit! Det ägde rum på Jakob´s krog vid Strandvägen, lite av gräddhyllan i Sthlm om man säger så=)


Här står vi innan eventet drar igång, Richard Båge (Mediaplanet och nu me i Draknästet) tillsammans med mig och Gustaf.

När allt folk hade kommit så var det dags för oss tre att säga lite goa och härliga ord om entreprenörskap förebilder, boken m.m. Lättsam krets som va där, entreprenörer, jornalister, fotografer å lite annat smått och gott så det gick kanon!

Därefter var det mingelfest av bara den...Det var verkligen trevligt att "tjöta" me alla.
 Blondinbella frågade om vi kunde ta en lunch så vi stod och pratade en del. Vilken härlig, positiv och glad tjej. Hon är enligt mig en entreprenör ut i fingerspetsarna! Blondinbella skrev även massa gott om mig, tack det va gulligt, det värmde=) Läs på hennes blogg här!

Jag och Isabella!

...sen minglade jag vidare till författaren Kjell Nordström, lite andra glada och trevliga människor så som Annika Wihlborg och Kristian Borglund från Metro, Tomas från Ment.se, Maria som skrivit min bok och här nedan tillsammans med Båges kollegor från Mediaplanet samt Draknästets Mats Gabrielsson...


...och sen även ut på gatan för att hämta lite frisk luft och pratade då med Erik som är journalist på Aftonbladet (gjorde ett reportage om mig som kommer i söndagsbilagan den 6 september) och en helt fantstiskt trevlig tjej, Camilla som är redaktör på Cosmopolitan. Självklart har de boken i högsta hugg me mig på framsidan=)


...sen avslutade vi kvällen med lite middag och då hade jag inte mindre än Anders Andersson som min bordsherre. Han är chefsredaktör på Driva-eget, kommer nu vara programledare för programmet "Vinna eller försvinna" på SVT m.m.

Riktigt trevligt och lättsamt hade vi!

Här har ni boken igen för er som missat  och den går att beställa här för er som vill.


Återigen var det en härlig kväll me underbara människor! Nu skall jag sova..Natti natti....

Treutiger och Lega bland allt fix=)

Idag va det en liten fixardag efter lite mediauppdrag, förutom en väldigt trevlig lunch med Harald Treutiger på Avalon i GBG. Vi tjötade å tjötade, pratade en del kring vägval i karriären. Intressant hur man gör en del val och varför man gör dem!

På eftermiddagen tog jag en fika för att diskutera några saker med David Lega på Incontro, så mysigt att kunna sitta ute i solen och ta en fika samtidigt som man jobbar såklart=). Underbart!
Sen måste jag ju bara tipsa om David´s föreläsning på engelska Tedx. Så grym...som vanligt=) Klicka här!

IHM drar snart igång för min del igen! Läs gärna min blogg här... I fortsättningen kommer det att vara på tisdagar istället för torsdagar.

Imorgon e det Sthlm igen=)!

Löpsedeln ida=)

Skall inte klaga över dagens media i Metro, Löpsedeln, förstasidan och så lite Therese inne i tidningen också=) Tack Kristian! Det blev jag väldigt glad...=) Kul!

Jag har faktiskt inte själv sett det mer än att jag fått denna bild från min kollega Tommy.  Men tack för alla goa SMS å mail å allt. Ni e så goa alla som har koll på mig=)

Idag har jag iaf suttit med boken, boken å återigen...ja boken! =)
Nu är de iaf i tryckpressarna å ett steg närmare min hand...Jippie!

Känner mig som ett litet barn som längtar efter julafton... Blir ju svettig bara jag tänker på att jag har en egen bok i handen snart som jag har gjort...men självklart med massa massa hjälp. Min författare Maria, redaktör Karin, formgivare Jörgen å alla andra...

Falköping...

Ett tiotal olika kommuner har anordnat något som heter "Sommarlovsentreprenörer" under sommarlovet för ungdomar mellan 16-20 år. (ja jag vet det låter som att jag själv är 50 år).  Tycker iaf att det är ett grymt bra initiativ och idé. E som ett sommarjobb men att man startar eget. Allt ifrån att hjälpa folk i kommunen att måla om sina hus, till några som syr kläder etc. Se gärna ett klipp på TV4 om några av de som startat.
Å då va jag där iaf och höll ett föredrag på deras Kick-Out. Det va verkligen kul med tanke på att de inte är så mycket yngre än mig + att alla är intresserade av att driva eget.Så kreativa så...=)

Sen är det mest möten här å där me olika goa gubbar å gummor=)

Filmen...Tack kungen, David alltså=)

David in action me filmen medans jag jobbar på att vara en go gubbe....=)...sen blev treenigheten hel och vår storentreprenör och vän Göran Grell delade en härlig lunch med oss hemma hos David.


SEN BLEV FILMEN FÄRDIG!!! =) =) =) =) Tack David!!!
Klicka ovan på Youtube-klippet!

Dessutom började jag dagen väldigt bra, frukost me Jan Carlsson från BRG som även nu har hand om Nystartskontoren i GBG som jag pratat om att ni inte får glömma=), Mindyourownbusiness.
Vi diskuterade invigningen av det nya kontoret, releasefesten av min bok m.m.


Det nya kontoret kommer öppna på Kungstorget.

Imorgon e det föreläsning i Falköping som väntar...


Fotografering...GREYZONE!

Som sagt, fotografering för de nyglamla smyckena från Greyzone me Ida. Det va kul, alltid roligt me lite annorlunda saker.

Här foto för halsbandet Love och armbandet samt ringen Fence.


....å här e ett till foto för halsbandet Darkness...och örhängena Dew.


....å sen tog jag å ida en väldigt mysig lunch med lite thaimat på Spice.


Nu när modelljobbet e över får man ju äta upp sig igen=)...men som att jag inte gjorde det innan=)

Mötesdag imorgon och fortsatt jobb med David! Natti!

David, tack! Metro å så!

Här sitter David och styr å grejer med min "reklamfilm". Så jäkla dukig e han å jag e helt exalterad...vi skall ta en till dag och jobba med den och sen skall den nog vara färdig. Visar den när den är klar! Åååå längtar till det=)


Han e kung David iaf...Tack stjärnan för all hjälp!

Sen va det foto med Petra från Metro i det fina vädret och lite annat smått och gott...


Därefter var jag på foto me Ida för smyckena men berättar mer om det sen.

Nu går alla som varit på Madonna förbi mitt fönster, kände mig som en papparazzi när jag sticker ut huvudet för att ta kort på folkmassan=) men sån e jag=)

Mind your own business!!!

"Mind your own business" är något man inte får glömma nu: Nystartskontoren som öppnar heter det och nu kommer det snart släppas en bok vid samma namn som Gustaf Oscarsson har skrivit, från Nyttforetag. Var på möte med honom i helgen

Jag på framsidan av boken=) Verkligen kul tycker jag=)

Har själv skummat igenom boken och tycker den är riktigt bra. Det är intervjuer med 50 entreprenörer i Sverige, allt från Bert Karlsson till Laila Bagge, Blondinbella, Kajsa Bergqvist till drakarna i Draknästet så självklart är jag oerhört glad och stolt att få fronta framsidan bland alla dessa duktiga människor.

Den har riktigt många bra tips och tankar från massa kloka huvuden (som sagt) som jag verkligen rekommenderar er att läsa eller köpa. Den har inte släppts ännu men det går att förbeställa här. Måste även ge beröm att den är skriven på ett lättläst och inspirerande sätt vilket jag uppskattar mycke.

Har även tjötat med Kristian på Metro, Erik från Aftonbladet och Caroline från skrivarstudion så nu får ni hålla utkik i lite tidningar. Imorgon skall jag till min vän David Lega så skall han hjälpa mig med lite grejer.

Nattinatti!

RSS 2.0