Club Exellence

Varannan måndag så modererar jag "Club Excellence" där vi samlar de som gått Academy of Excellence och vill ta ytterligare kliv. Blir så lycklig av att hänga med dessa goa framåt entreprenörer där ingenting är omöjligt.
Vi hjälper varandra med business, med de utmaningar vi har i våra bolag och lyssnar på intressanta superentreprenörer.
Det ger mig energi:)
 
NU vidare till Kalmar för föreläsning för studenter och drivna framtida entreprenörer/intraprenörer genom Drivhuset.
 

Jag slog Jonas Gardell:)

Var ju på Dialogkonferensen för några veckors sedan och föreläste tillsammans med över 60 andra grymma föreläsare från Scandinavium, Europa och ja t.o.m från några andra delar av världen:)...
... och måste skryta lite med att jag kom på topp 5 och slog Jonas Gardell:-)

DE 5 BESTE FOREDRAGENE:
6,75 E-postakademiet - Nina Furu & Håvard Kvinnesland
6,63 Al Pitcher, Sverige/New Zealand
6,30 Serieentreprenør, Sverige - Therese Albrechtson
6,11 Jonas Gardell, Sverige
5,95 Call me, Danmark - Hanne Lindblad

 

 


Expressen, föreläsningar

Blir intervjuad tillsammans med b.l.a Bert Karlsson och Douglas Roos i Expressen dör jag får ge lite tips på vad jag tror är viktigt med att komma igång med sitt företag.
 
***************
Föreläsning!
Jag föreläser dessutom för Drivhuset i Kalmar nästa vecka på temat Våga-satsa-go! Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration

Efter att utgå från Sthlm hela veckan så avslutade jag den full med inspiration i Älvkarleby med över 30 entreprenörer som gått Academy of Excellence. Vi åkte till en av våra föreläsare, Teo Härén uppe i hans "Villa inspiration". I det underbara vädret hjälpte vi varandra ytterligare i businessen, nätverkade, sportade och hade utbildning tillsammans.
Snacka om INSPIRATION!
 
Här nedan inleder vi med lite nätverkande från de som gått i GBG respektive Sthlm.
och Teo välkomnar oss allesammans:)
 
Sen hjälper vi varandra att lösa utmaningar i våra olika bolag... här är några av våra goa Academy of Excellence-entreprenörer...
Sen lite utbildning i Kreativitet av Teo Härén...
...för att sedan sporta i form av Volleyboll, vikingatennis, boule, löpning eller vad man nu önskade göra plus ett varmt och gott bubbelbad ute med utsikt över det stilla vattnet. Censurerade bilder:)
 
Sen överraskade jag och några till entreprenörer med att "klä ut oss" till den stundande middagen. Här är jag tillsammans med Lisa som gick i Gbg. Snygga eller:)
 
Avslutar med några entreprenörsselfies:)
 

INSPIRATION MAX... tack för all er hjälpsamhet och kärlek som ni entreprenörer ger!
 
 

Valstressen

Att det är i valstugorna man träffar sina vänner nu för tiden:)
Min kära väl David Lega som är kommunalråd för KD i Göteborg.
 
Jag är såååå IMPONERAD av alla dessa topp-politiker, oavsett parti, som jobbar dygnet runt...har journalister, andra politiker samt allmänhet som hoppar på dem överallt och som skall kunna allt om ALLT:)
Stor eloge...:)
 
Lycka till allesammans i valet!
 

Juridik - en investering, inte en kostnad.

 
Vi hade en extranyckel för några av våra entreprenörer inom juridik som Setterwalls i Göteborg anordnade.
Tyvärr låter det tråkigt att höra men det är bättre att ha koll på alla papper och avtal innan det blir problem än efter.
Vi fick utbildning och tips inom allt från anställningsavtal, konsultavtal, aktieägaravtal, immateriella rättigheter osv.
Grymt värdefullt...
Stort tack Setterwalls!
 
 
 

Krämiga ägg:)

Glömde berätta om frukosten på hotellet i Västervik.
Jag vet att detta är I-landsproblem men snacka om att tillfredsställa mig som kund:)
 
Det brukar alltid finnas lös och hårdkokta ägg men jag vill ju ha så där goda krämiga. Inte rinnande och inte stenhårda...
 
...och äntligen var det ett hotell som fattat detta:)
 
Krämigt goda ägg... Snacka om bra start på dagen:)
 
En annan sak jag stör mig litegrann på många hotell är när man skall ta kaffe. Man får ju inte själv bestämma hur mkt man skall ha. Man trycker på knappen så blir det full kopp men då får jag ju aldrig plats med mjölken och får då börja med att hälla ut en del av kaffet (snacka om slöseri) för att få plats med min mjölk.
 
Patetiskt i-landsproblem...jag vet...:)
 

Västervik

Efter en lång trip till Västervik så var det dags att möta dessa härliga entreprenörer och blivande entreprenörer. Vad skulle Sverige vara utan alla dessa drivna människor. Vilket underbart jobb jag har... att åka runt och träffa drivna människor som är kreativa och vill massor.
 
Denna inspirationskväll anordnades av Västervik framåt med ett hundratal drivna kvinnor som driver eget och ungdomar som vill starta.
 
 

Idag mötesdag med tillväxtentreprenörer som vill gå samt har gått Academy of Excellence.
 

Club Excellence After Work

Igår var det dags för ytterligare ett av våra Club Excellence After Work där vi samlar  massor av goa tillväxtentreprenörer som vill växa.
 
Huvudföreläsaren var ingen mindre än superentreprenören Magnus Helgesson som var med och grundade restaurangkedjan Harrys som idag har 46 restauranger och omsätter runt 830 miljoner.
 
Här är vi innan det är dags att entra scenen:)
Fantastiskt inspirerande föreläsning om hans resa och massor av tillväxttips och kritiska framgångsfaktorer. Alla sög åt sig varenda ord:)
 
Dessutom delade vi it pris till "Årets tillväxtfrämjare" som ger fantastiskt mycket referenser, kontakter och nya kunder till våra entreprenörer i Club Excellence som är till för dem som går/gått Academy of Excellence.
Vinnaren är nedan Fredrik Petersen från ITO Nordic som också förutom att vara duktig på att GE så har han också vuxit rejält med sitt bolag sedan han gick Academy of Excellence.
 
 
Här på scen innan det var dags att köra igång huvudföreläsningen:)

Underbar kväll...tack alla som var där och bidrog med er energi.
På måndag kör vi igång nästa omgång av Academy of Excellence tillväxtprogram i Sthlm. I en av grupperna har vi ett par platser kvar, resten fullt. Så hör av er om ni är intresserade till [email protected]
 

RSS 2.0