Föreläsning Kristinehamn

Tillbaka till Kristinehamn. 3 stycken föreläsningar. Var även där förra året och föreläste under deras näringslivsdag. Verkligen superkul att de vill att jag kommer tillbaka.
Föreläsning för kommunens 8:e klassare, deras gymnasie 2:orn samt deras arbetssökande. Stefan Holm skulle köra efter mig men tyvärr hade jag inte möjlighet att stanna. Det hade annars varit intressant.
 
bilden är 8:e klassarna under första föreläsningen.
 
Eftersom det var tidig föreläsning imorse så kom jag redan igår kväll. Känner mig som hemma i Kristinehamn snart:)

Mamma

Denna veckan var det Göteborg som gällde- vilket inte alltid är så vanligt:). Skönt att vara på hemmaplan och vara lite mammaledig. Man orkar inte ha lika högt tempo när hon är så liten.
 
Denna veckans nyckel på Academy of Excellence var det Kreativitet och inspiration med den fantastiska föreläsaren Teo Härén.
 
Kör så det ryker:)
 
P.S Tack som är intresserade av mina tankar som har beställt min bok.

Från Örebro till Södertälje

Föreläsning i Södertälje.
 
Flera hundra driftiga gymnasieelever från St Ragnhildsgymnasiet. Kvalite och personlig utveckling är några av skolans ledord vilket jag tycker är fräckt, hur medvetet de jobbar med detta. Torbjörn Ek var en av initiavivtagarna till detta och sedan 2009 då han gick bort har de skapat en fond där de varje år skall ta dit föreläsare som alla elever får förmån att lyssna till med syftet att få kraft till att tro på sine egna ideér.
 
 
Verkligen underbara elever som man märker att de VILL något.
 
Nu en liten diskussionsövning.
Fick massor av härliga frågor av de intresserade eleverna efter föreläsningen.
 
Sen var det dags att bege sig mot Göteborg. Helt slut efter en intensiv vecka med mycket jobb och Isabelle som inte sover så stabilt ännu på nätterna. Men skall inte klaga, jag väljer det själv och hon verkar må jättebra och jag mår bra av att kombinera jobb och mammarollen så mycket det går. 

Föreläsning & SVT & SR

Föreläsning i Örebro.
Det var ett stort event som kallades systerskapsfestivalen och idag är det den Internationella Kvinnodagen så då var jag inbjuden att tala. Verkligen kul och första gången jag varit med om att min föreläsning blev tolkad pga döva åhörare. Kul eftersom min mamma var tolk innan hon blev teckenspråkslärare.
 
SVT och Sveriges Radio
Eftersom det var den Internationella kvinnodagen idag så var det även intervjuer med SVT och Sveriges Radio.
Lyssna eller hör intervjuerna via min hemsida.
 
Något som jag tycker var lite coolt va en konstnär,om jag fick rätt info, som hade fotograferat barn med tjej och killkläder och för att visa hur svårt det är att veta vilket kön det är.
Det var faktiskt svårt i många fall...det var massor av fotografier.
 
 
Sen tillbaka till Stockholm och amningen. Imorgon bär det av till Södertälje och föreläsning.
 
P.S Va på möte igår med revisionsbyrån Grant Thornton som är med även nästa år som GULDPARTNER i Academy of Excellence. Jättekul med fortsatt samarbete.
 
 
 
 
 
 
 

Academy of Excellence kursstart

Utgå ifrån Stockholm en vecka med lite smått och gott! Självklart är lilla Isabelle med.
 
Idag var kurrstart för ena gruppens deltagare Stockholm. Denna termin är det 3 klasser i Stockholm som går vår 10 veckors utbildning Academy of Excellence.
Härlig inledning med föreläsaren Johannes Hansen under ämnet Inledning och Teambuilding.
 
Imorgon är det de två andra klassernas tur att få lära känna massor av andra entreprenörer som vill växa, lyssna till Hansen och ta del av sin tillväxtplan som man skall börja jobba med.
 
Natti natti!

Flygförseningar

På grund av en nödlandning i Bergen så kom jag inte hem utan blev fast i Köpenhamn där jag skulle mellanlanda men kom dit alldeles försent.

Det var bara att gilla läget och fortsätta pumpa:)

Sånt är livet:)

Konferencier i Trondheim

Vinterkonferensen i Trondheim den 1a mars stod på schemat, ca 6 veckor efter förlossningen.
Jag hade det hedersamma uppdraget att vara konferencier under hela konferensen. Superkul, jag var där för 2 års sedan och föreläste och de var så nöjda:) att de ville att jag skulle komma tillbaka men i annat upplägg eftersom många hörde mig två år tidigare.

Under dagen var det många intressanta talare och en härlig publik. Dessutom bestod min dag av att springa i pauserna och pumpa eftersom min prinsessa var hemma hos pappa och mormor:) Ett måste att funka om man skall få ihop allting!


Fokus under konferensen var nätverkande. Bl.a var det nätverksexperten Kerstin Martinsen som höll ett intressant föredrag om nätverkande samt en av Norges mest kända personer, Einar Lunde som varit nyhetsankare på NRK i över 40 år. Han har även varit utrikeskorrespondent i Afrika och t.o.m varit fängslad 2 år. Otroligt fascinerad och spännande människa med en fängslande resa. På nedan foto är vi tre utanför Trondheims flygplats på väg hem.


Hotellet i Trondheim som vi bodde på har blivit utsedd till att ha Norges bästa hotellfrukost och om jag förstod rätt även nu det senaste blivit utsedd till att ha Skandinaviens men det är jag inte hundra på att jag fattade rätt:)
T.o.m smöret var fint upplagt i små skålar:) Va tvungen att fota det:)


Tack alla för en fantastisk dag... Kul att variera föreläsningarna med lite konferencier och moderatoruppdrag:)


RSS 2.0