Ökta takta sista kvarta...T I D A H O L M

ÖKA TAKTA SISTA KVARTA...TIIIDAHOLM!

Ja det inledde jag tillsammans med de över 200 eleverna på Rudebecksgymnasiet i Tidaholm dagens föreläsning med. Underbart att de hängde på i mitt egna välkomnande!
Verkligen härliga elever!Ung företagsamhet är jättestort här och denna skola brukar kamma hem de flesta priserna. Kul! Inte konstigt med drivna lärare som AnneCharlotte, Magnus, Johan me flera

Efter föreläsningen var det dags för eleverna att jobba med sina UF-företag så då hann jag med en liten runda för att se vad som gjordes innan det var dags att åka hem igen.


Dessa killar gjorde ett hjälm och sadelskydd i färgerna svart och ROSA..hmm I like! Perfekt, kan man låsa fast hjälm vid sadeln och inte behöva släpa eller få dem blöta. (safeanddry.blogg.se)


...och här står jag med tjejerna som gör plastfikan som kan sättas fast i kollegieblock. Strålande! HUr många gånger lägger man inte papper i mängder i kollegieblocket och sen inte hittar dem? (ecoplastic.blogg.se)


...och här är coola killarna som importerar solcellsladdare till mobilen. Alla sex satt helt inne i sina respektive datorer=)

Kör hårt alla!

Kommentarer
Postat av: Elin

Gu' va grym du va! Helt otroligt hur mycket du kan inspirera och få en att börja tänka på allt möjligt. Det kändes som om ingenting är omöjligt efter att du hade pratat, bara man vågar ta första steget och tror på det man gör.

Verkligen helt otroligt! En sån som dig skulle man behöva höra dagligen :)

Tack så mycket!

2010-01-27 @ 19:27:37
Postat av: ida

grym du är.. tänkte bara säga det! :)

2010-01-29 @ 11:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0