Smått och gott under lovveckan...

Eftersom det är lov bland alla skolorna runt om i landet så har även Academy of Excellence lov denna vecka.

***********
När man blir mamma och företagare så ställs man ju inför andra frågor och funderingar. Jag är inte helt 100 men när kvinnor har fött barn, det är den period som kvinnor startar flest bolag. Tycker det är lite coolt att det nu finns en Mamtreprenörsblogg. Den 6e nov kommer de ha ett event för kvinnliga entreprenörer eller blivande företagare på Artisten i GBG.

***********
En cool tjej, Ida Backlund är 25 år och började sälja löshår. Idag omsätter hon mer än 36 miljoner kronor över hela världen. Mäktigt, så roligt med framåt tjejer som kör på=) Go girl!!! Hon är nu nominerad till Årets Kvinnliga stjärnskott i Ernst&Youngs tävling. Läs mer HÄR!

***********
Årets affärskreatör är en utmaning som riktar sig till alla ungdomar med entreprenöriell talang och en bevisad känsla för kreativt affärsskapande. Handels i Sthlm står bakom initiativet och ser vinnaren som en person som bidragit till att inspirera och entusiasmera på ett sätt som kan ses som en förebild för andra unga som själva vill våga satsa och gå sin egen väg. Läs mer HÄR!

***********
Själv så kom jag precis hem från en finlandskryssning där jag varit med Elitklubbarna i fjärde storstadsregionen och hållt föreläsning. Berättar mer imorgon.

Natti!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Japp det stämmer, det där med mammor och startar bolag. Har läst en forskning om det och de anger som orsak till det att det passar så bra in i livet just då att kunna jobba lite mer flexibelt för att kunna vara mer med sina barn.



Det man kan fundera över är att pappor som är egna företagare anser att de just därför INTE kan vara med sina barn så mycket, vara pappalediga eller vabba, för att man kan inte vara så flexibel när man är egen...

2010-11-05 @ 00:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0