Sista nycklar i Academy of Excellence

De deltagare som gått vår 10-veckorsutbildning på Academy of Excellence har nu haft sina tre sista nycklar.

Rekrytering & Talangförsörjning med inspiratören och vår ansvarige inom detta ämne, Svante Randlert.
Stort fokus på hur vi jobbar med vårt Employer Brand som småföretagare och attraherar de bästa medarbetarna för att få vårt lilla bolag att växa. En väldigt uppskattad nyckel och ett måste för att ta nästa steg i sin expansion.
Svante Randlert är VD på Academic Communication som är systerbolag till Academic Work och de om några vet ju det här kring rekrytering och talangförsöjning som har det som affärsidé och har under 12år gått från 0 till 1,8 miljarder i omsättning. Imponerande.

Nästa nyckel följs upp med Framgångsrika Team. När man nu anställt de här personerna som skall lyfta bolaget. Hur får man dem att prestera ihop och hur får man ut maximalt av denna grupp. Denna nyckel är det Anders Lundin som håller i. En mycket uppskattad föreläsare och en av Sveriges mest anlitade inom detta område.


Sista nyckeln är det Ledarens privata Ekonomi som gäller. Då är det Per Håkan Börjesson som är VD för Spiltan Fonder och kanske mest känd för sin bok "Så kan alla svenskar bli miljonärer". Här är fokus på hur vi som småföretagare kan ta ut pengar på bästa sätt, alltså lön kontra utdelning kontra inlåning till bolag etc.
Det bästa är kanske inte att ta ut en jättelön med hög skatt och ingen utdelning?



Även intensivkursen med samma upplägg som 10-veckorsutbildningen fast med 5 heldagar
har sina sista nycklar och sina sista 2 dagar nu och avslutas i samband med eventet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0