VÄXA 2011 - 3e eventet i år

Ligger lite efter på min blogg, har inväntat lite bilder från kvällen som kommer nedan.

Eventet för entreprenörer och företagsledare som vi på Academy of Excellence ordnade på Operaterrassen kändes jättebra. Det var fullt me människor. Vi fick t.o.m säga nej till folk som önskade komma vilket är tråkigt men samtidigt kul att våra Växa-event blivit så eftertraktade:)

Först va det bubbel och mingel som välkomnade gästerna på Operaterrassen. Det var en varm dag så det behövdes så mycket svalkande man kunde få:)Därefter var det dags att sätta sig till bords...

...och ta en bit mat av antingen den kalla...

...eller varma buffén...
Vilken härlig utsikt Operaterrassen bjuder på...


Här nedan är jag tillsammans med Mats Hellström som driver Hellström Advokabyrå. De är en av våra partners och och Mats är en av våra mentorer i utbildningen.


Här nedan intervjuas Sven Hagströmer av Mi Ridell mellan varmrätten och efterrätten.

Efter efterrätten så var det nästa talares tur, Elaine Bergqvist som är retorikexpert.
Verkligen en frisk fläkt:)
Här nedan är de båda talarna tillsammans med mig och Gustaf.


Och så va jag och Gustaf några minuter på scen och berättade om våra nya satsningar i höst och framöver. Undra va jag tänker i detta ögonblick:) (nedan bild)

Bl.a så kommer vi starta ytterligare en kurs där vårt 10-veckors koncept med utbildningen görs till 5 dagar där en kurs kör igång den 26e oktober. Så anmäl er NU om ni inte gjort det och vill växa med ert bolag. 26-28 oktober och 30nov-1 dec är de fem heldagarna på. I vår kör nästa 10 veckors utbildning igång v.10

Sen kommer vi ha heldagarskurser med fördjupning inom vissa ämnen som är öppen för alla, såväl de som gått utbildningen innan till ledare i större bolag, förvaltningar, kommuner, organisationer, anställda etc. Först ut är Personlig effektivitet(så sparar du flera timmar/ vecka med rätt struktur) den 23 november och Sociala medier den 6 dec.

Efter mat, talare, mingel etc så begav sig många ner till nattklubben på Café Opera och fortsatte sitt nätverkande till ett glas vin eller öl.

Här nedan är Sven Hagströmer, Mi Ridell, jag och Gustaf efter att det schemalagda eventet var färdigt på Operaterrassen och många var påväg ner till Café Opera.


Tack alla för en fantastisk kväll (och Eftermiddag för en del av dem)...
Innan eventet hade vi nämligen Club Excellence som är för bara deltagare som gått utbildningen på Academy of Excellence eller går nu.

För att se fler Bilder från eventet klicka HÄR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0