Academy of Excellence är igång

Två omgångar har körts med tre nya grupper i Academy of Excellence. Tredje omgången körs denna veckan.

Teambuilding var omgång ett.
Att lära känna varandra lite mer så man har koll på vilka andra entreprenörer som kommer sitta i samma rum, 4h per vecka under 10 veckor. Efter lite övningar osv så blev detmånga goa skratt på de flesta håll och gemneskapen knöts an.

Ledarskap i Tillväxt stod näst på tur och det var Academy of Excellences första tillväxtnyckel med superentreprenören Daniel Kaplan som föreläsare. Han om någon vet vad som krävs att gå från entreprenör till att ha 5 anställda, 25 anställda, 100 osv och dess olika nycklar för att kunna växa bra. Daniel har ju bl.a grundat Tradera.com, Kaplans Auktioner etc. Verkligen inspirerande föreläsning, workshops osv som tillväxtnyckel 1 gav.



Denna veckan är det Lena Carlsson med det viktiga ämnet som krävs för att kunna växa, Kommunikation! Det är även fokus och inriktning på Sociala medier.

Förutom utbildningen på Academy of Excellence anordnar vi ju VÄXA-eventen som är inspirationsevent för dig som entreprenör, företagsledare etc. Nu på onsdag är ju kommande event på Operaterrassen kl 17. Bl.a finanskungen och draknästet-kändisen Sven Hagströmer tillsammans med retorikerexperten Elaine Bergqvist. Jag vet att det finns ett fåtal biljetter kvar om någon är intresserad. I skrivande stund tror jag att det endast fanns 6 biljetter kvar.


Idag har jag hållit föreläsning i Göteborg. Berättar mer sen...

Ha det underbart så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0